MOT- yhteisellä voimalla syöttötariffi lopetetaan

Yhteistä voimaa tarvitaan jokaisen hyödyksi! Nämä tuulivoimalla rahaa tekevät luikurit käyttävät sen yhteisen voiman omaksi edukseen, lahjomalla johtajat ja maanomistajat oman asiansa puolustajiksi.

Poliittisilla harhakuvilla aikaansaatu syöttötariffilaki oli nerokas koplaus jota osa viranomaisista pitää nyt helppona rahanansainta keinona yhteisistä verovaroista esim. Salossa Märynummen voimalayhtiö Restuuli Oy. Korruptio ja lahjonta rehottaa, MOT- ohjelma vähän raapaisi pintaa parin kylän osalta Pohjanmaalla.

Tuulivoimaan sijoitetut tukirahat on pois julkiselta sektorilta, ja se näkyy nyt -suljettu- lappu luukulla, kouluissa, terveysasemilla jne..palveluissa, perusrakenteet jää huoltoa vaille.

Yritykset ja valtio on pidettävä erillään toisistaan. Valtion tehtävä on tulonjako, rikoslain määrittely, muuta tehtävää ei valtiolla ole. Nykyinen malli, jossa valtio pakkosanelee 1000 sivun syöttötariffilain on haitallinen kansantaloudelle. Kommunismissa ja sosialismissa on mahdotonta saada yritykset tuottamaan yhtä hyvin kuin kapitalismissa. Kapitalismi on talousjärjestelmä, jossa omaisuus ja sen tuotantovälineet ovat yksityisessä omistuksessa ja hallinnassa eivätkä valtion omistuksessa ja hallinnassa. He tietävät tasantarkkaan, miten yritykset saadaan tuottamaan parhaiten ja se on kansantalouden tärkein asia. 

Suomen markkinatalous on sosialisoitua kapitalismia, kun verovaroista maksetaan voittoja itsessään kannattamattomalle teollisuudelle.

Suomessa yhteisen voiman väärinkäyttäjät kartuttavat pankkitilejään jonnekkin ja lihovat kun taas kansa köyhtyy pikkuhiljaa, jos ei syöttötariffilakia saada nurin, niin homma voi riistäytyä pois viranomaisten valvonnasta ja kiusatut ihmiset ottavat oikeudet omiin käsiinsä. 

Toivottavasti ei tällaiseen ajauduta, mutta lähellä se tilanne jo on. 

Teollisuuden oma tutkimus ohjaa tuulivoimarakentamista Suomessa. Niinikään tuulivoiman hyötyjä määritellyt teollisuuden omavalmisteinen tutkimus on poliittisen päätöksenteon perustaksi valmisteltu virkamiestyöryhmän selonteko Suomessa. Kts. linkit alla.

"Suomen sähköntuotannon rakenne huomioituna on arvioitu, että tuulivoiman kasvihuonekaasupäästöjä vähentävä vaikutus on aluksi noin 700 gCO2/kWh ja siinä vaiheessa kun tuulivoimaa yli 10 % sähkönkulutuksesta noin 600 gCO2/kWh (Holttinen & Tuhkanen, 2004)." Sivu 74, 

http://www.vtt.fi/inf/pdf/publications/2004/P554.pdf

http://www.tuulivoimayhdistys.fi/files/Esa%20Holttinen.pdf

[PDF]Lausuntopyyntö – Ympäristöministeriö

www.ym.fi/download/noname/%7B75D713EF-6C44-4C3F…/10503817.11.2014 YlVlOOZZOl/2014. Jakelussa mainituille. Viite … hallitussihteeri Katariina Haavanlammi p. … Perustelumuistio, luonnos 17.11.2014. 0 PL 35, 00023 …

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu