Skandaalinomainen tuulivoiman tukimuoto tuhoaa luontoa

"Johtavien biologien mukaan ydinvoiman on oltava avainroolissa energiantuotannossa, mikäli ilmastonmuutosta vastaan halutaan taistella."

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/ydinvoima_onkin_vihreaa-30233

"Biologit varoittavat maailman kasvavan energiantarpeen asettavan yhä enemmän painetta luonnolle ja uhkaavan sen monimuotoisuutta."

Suomessa tuhotaan luontoa tuulivoimaloilla, toimintaa tukee valtion tarjoama korkea takuuhinta tuulisähköstä. Syöttötariffiasetus oli "susi" jo syntyessään. Ei tyhmä asetus ollut tyhmää työtä vaan on vaatinut älykkyyttä, älyä on vaan käytetty väärin. Tuulivoiman syvällisempi ymmärrys, kokonaiskuva ja kasautuvien vaikutusten ja seurannaisilmiöiden olemassa olo sekä luonne jäivät kokonaan huomioimatta. Aiheutui enemmän vahinkoa kuin mitään hyötyä, niin luonnolle kuin lähiasukkaillekin,  taloudellisesti tuli tappioita yhteiskunnalle, verotuloja kului tyhjän tekemiseen tai teettämiseen.

Tarkoituksena oli vähentää hiilipäästöjä ja luoda työpaikkoja, ne ei toteutuneet, tulos on skandaalinomainen katastrofi. Ei julkisella rahoituksella saatu työpaikkoja joista olisi tullut verotuloja vaan päinvastoin kävi.

Nyt on purettava vahinkoja tuottava syöttötariffiasetus ennen kuin suurempia vahinkoja ehtii tulemaan. 

Tuulivoiman tukipolitiikan ulkokultaisuudesta on hyvä esimerkki tämäkin.

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194860281794/artikkeli/viasveden+merikotkien+pesapaikalta+kaadettiin+loputkin+puut.html

Syöttötariffiasetus on vihreä edestä, ruskea takaa ja musta sisältä!

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu