Suomessa rehottaa laajamittainen korruptio

Vaikuttaako tutkijan selvitys että korruption leviämisen estämiseksi tuulivoimaloiden rakentamiset pysäytetään Suomessa. Nyt selviää päättäjien suoraselkäisyys, kansa vaatii rehellistä työtä virkamiehiltä. Jo riittää petokset, kts. Tapion Pitkärannan teksti:  "Suomen taloushistorian laajimpia lahjontaan ja korruptioon liittyviä kokonaisuuksia."

http://pitkaranta.blogspot.fi/2015/04/suomessa-rehottaa-laajamittainen.html

Tuulivoiman pitää pystyssä korporatismi, nyt se on levinnyt jo liian laajalle.

"Korporatismi tunnetaan myös nimellä korporativismi. Ylittää kaikki puolue-, aate- ja varallisuusrajat. Tekee omista aatelisistaan euromiljonäärejä. Varmuudella. Jo ennen eläkeikää. Kattaa koko perinteisen puoluekartan. Vasemmalta oikealle. Perustuu järjestövaltaan ja tukeutuu valtiovaltaan. Toimii perustuslain vastaisesti. Parlamentarismin ja siten laillisuusvalvonnan ulkopuolella."  (Oikeusturvan ajankuva: Korporatismi)

http://ajankuva.blogspot.fi/2012/09/korporatismi.html

– Korporatismilla on nykyaikana myös taipumus neuvostomalliin omia itselleen "demokratian" nimi ja rooli, ja totuttuna toimintatapana levittäytyä kaikille päätöksenteon alueille.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu