Syöttötariffin alasajoa valmistellaan

Ympäristövahinkojen hoitoon ehdotetaan uudenlaista rahastoa.

Rahasto korvaisi maksukyvyttömien ja konkurssiin ajautuneiden yritysten aiheuttamia vahinkoja.

http://yle.fi/uutiset/ymparistovahinkojen_hoitoon_ehdotetaan_uudenlaista…

"Ympäristöoikeuden professori Tapio Määttä Itä-Suomen yliopistosta sanoo, että rahasto olisi aiheuttaja maksaa -periaatteen mukainen, koska rahaston varat kerättäisiin yrityksiltä, jotka toimivat alalla, jossa on ympäristövahingon riski."

Tuulivoimalat luonnossa on terveys- ja ympäristöhaitta ympäristölle, se on vihdoin viimein tullut selväksi Suomessakin. Esimerkkejä on jo liikaa ns. "tuulivoimapuistoina" maaseudun ympäristöä pilaamassa.

– Sähköntuotantoon tuulivoima on itsessään kannattamaton energiantuotantomuoto = tosiasia joka ei verotuloja haaskaamalla korjaannu.

Selkämeren kansallispuiston maisemiin on tulossa lähes sata uutta tuulivoimalaa, sopivampi nimi olisi "Poliittinen romupuisto".

Tuulivoiman käyttö sähköntuotannossa on tuonut mukanaan ympäristö- ja terveysongelmat jotka ovat olleet vaikeita + ongelmat säätö- ja perusvoiman tuotantoon. Asiaa ei ole parantanut ongelmien piilottelu ja lähiasukkaille valehtelu ettei ongelmia ole olemassa. (taloja on jouduttu ostamaan melun alta pois, esim. Tuuliwatti Porissa) Valehteluilla on lyhyet jäljet nykyisessä avoimessa yhteiskunnassa jossa kaikki tieto löytyy verkosta.

Kannattamattoman tuotannon ylläpito väkisin valtion (veronmaksajien) tuella on tuhoon tuomittu, ennemmin tai myöhemmin se on lopetettava.

Käytössä on jo lahjonta, saatte rahaa jos ei valiteta kaavoituksesta, ym.., kunnanjohtajat on saatu toimintaan mukaan julkisuuteen annetuilla hyvillä tuottavuus laskelmilla joilla ei ole mitään pohjaa todellisen toiminnan kanssa. Härkäpäisesti yritetään ratsastaa "kuolleella hevosella" vaikka jokainen uusi tuulivoimala tuottaa yhteiskunnalle tappiota yli sietokyvyn. Korporatismi vaivaa tuulivoimateollisuuden ympärille verkottuneita päättäjiä ja poliitikkoja.

Huom!   – Perusoikeuksien lisäksi perustuslain toinen luku säätää myös yhden velvollisuuden:

»Vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, ympäristöstä ja kulttuuriperinnöstä kuuluu kaikille.»

Kaikki yhdessä me olemme vastuussa siitä mitä ympäristössämme tapahtuu, on vaan pidettävä yhdessä oikeuksista kiinni eikä hyväksytä luikurien tuulivoimaloilla aiheuttamaa terveys- ja ympäristöhaittaa.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu