Nostaako hallitus tuulivoiman syöttötariffin takia sähköveroa lisää?

"HS:n tietojen mukaan hallitusneuvotteluissa on päätetty korottaa kotitalouksien sähköveroa. Sähkövero on jaettu kahteen veroluokkaan, teollisuudelle on halvempi kakkosveroluokka ja kotitalouksille kalliimpi ykkösveroluokka."

http://www.hs.fi/politiikka/a1432606955018

Nyt jo sähkövero on noussut 255% vuoden 2010 tasosta kun tuulivoiman syöttötariffi otettiin käyttöön v.2011. Nousu rokottaa kotitalouksia suhteellisesti eniten. Kirottu tuulivoima hävittää hiljaiset kansallismaisemat ja rahat..

Osmo Soininvaara kiteytti tuulivoima puolesta/vastaan keskustelun Iltalehdessä yksinkertaisesti ja selvästi: "Petoksista kaikkein typerin on itsepetos". 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015012119048893_uu.shtml

Tuulivoimaloiden ääni on vaarallista ihmisille ja eläimille, ei ongelma poistu itsestään, eikä uusia tutkimuksia tilaamalla.. Ongelma on ja pysyy niin kauan kuin tuulivoimaloita pystytetään. Kaikki sen tietää, mutta kun syöttötariffi ohjaa järjenvastaisesti tekemään väärin.

http://www.welt.de/wirtschaft/energie/article137970641/Macht-der-Infraschall-von-Windkraftanlagen-krank.html

Topelius aikoinaan jo opetti kunnioittamaan ja suojelemaan luontoa: "Luonnon pitää pysyä erämaana, koska se sanoo mitä me olemme ja mitä meidän tulee olla." 

 – EVVK, sanoo tuulivoiman syöttötariffia nauttiva hetken huumassa.

Sylvi Kekkonen: "Jokainen metsä on Jumalan puisto, pudonnut lehti, eletty elämä."

Pentti Saarikoski: "Metsä on akatemia, jonka barbaarit hävittivät."

Kari Suomalaisen erään pilapiirroksen sanoma kuvaa nykymenoa mainiosti. Keskellä luonnonkaunista korpea eksynyt ja pysähtynyt moottorikelkkailija porukka, tupakki suupielissä röyhyten, moottorien putket savuten huutelevat melun yli; – Missäs se luonto On?

Alistummeko ja annetaan kaiken vaan tapahtua? Kaiken tämän hölmöilyn kustantamiseksi meiltä, veronmaksajilta, pakko-otetaan rahat sähköverona taivaallisen avokätisiin tukiaisiin pääosin ulkomaisille yrityksille ja sijoittajille. 

Mitä me olemme ja mitä meidän tulee olla, ajatelkaa vähän. Tuulivoima on itsessään kannattamaton sähköntuotantomuoto, syötämmekö rahaa ympäristön pilaajille ja kärsimme köyhyydestä ja kurjuudesta rapistuvassa yhteiskunnassa.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu