Hallitus suosii nepotismia

Olli Rehn: "Emme
 lähde eräiden 
muiden maiden tielle, jossa ehtoja venkslataan 
takautuvasti."  – Tuulivoimasta maksetaan kolminkertaista ylihintaa ja kotitalouksien sähkövero saa nousta pilviin. Kaikki muut poliittiset sitoumukset voidaan keskeyttää ilman mitään ehtoja.

Syöttötariffi on poliittinen päätös joka voidaan lopettaa ilman että perustuslaki sitä estää. Omaisuuden suoja voi koskea ainoastaan poistojen jälkeistä hankinta-arvoa. Ei siis tuottoja.

Prosessi alasajolle on lopettaa tukiaiset ja lunastaa kalusto pois mikäli tuottaja sitä vaatii. Näin huolehditaan omaisuuden suojasta.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/vieraskolumnit/tuulivoima…

Suurten tuulivoimaloiden (yli 2,5 MW) terveysvaikutuksista ei ole olemassa yhtään tieteellistä tutkimusta. Uuden teknologian käyttöönotossa kansainvälinen oikeus edellyttää ainakin 10 vuoden tieteellistä tutkimusta, useita ja laajoja seurantatutkimuksia kaiken lisäksi.

On käytettävä hyvin laajaa riskimarginaalia, kun ilman minkäänlaista tieteellistä taustaa aletaan sijoitella suuria teollisen kokoluokan 2,5 – 5 MW:n tuulivoimaloita ihmisasutuksen viereen. Eihän terveysvaikutusten tutkimusta voi olla olemassa, kun esim. 5 MW:n tuulivoimalat ovat maailmassa Suomessa ensimmäisenä maalle rakennettuna ja ollut toiminnassa vasta muutamia kuukausia.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu