Professori antoi Ylen -uutisista paskaa tuutin täydeltä

Tuulivoimarakentaminen on kansallinen häpeätahra Suomessa, valtion tuella ylläpidetään itsessään kannattamatonta sähköntuotantoa verovaroilla, ja aiheutetaan terveys- ja ympäristöhaittoja maaseudulla. Sähkömarkkinoille pakkosyötetty tuulivoima on heikentänyt merkittävästi jo perusvoiman tuotantoa.

Tanska on keskeyttänyt maalle rakentamisen, Saksa varoittaa infraäänien terveysvaikutuksista, eikä vanhoja pieniä tuulivoimaloita uudisteta suuremmiksi haittojen takia.

Mutta Suomessa  Aalto-yliopiston "tutkimus" luo mielikuvaa että tukea pitää lisätä tuulivoimalle vaikka kannattavat ilman julkista tukea toimivat sähköntuotantomuodot lopettaisivat kannattamattomina tämän järjettömän syöttötariffi, takuuhinta tuulivoimalle politiikan takia.

Hyvin on sisäistetty vanha CIA:n ohjekirjan neuvot tähän tuulivoimaa julkisella rahalla bisneksen lobbaamiseen. Tuulisähkön takuuhinta poistaa riskit ja aiheuttaa korruptiota ja julkisen rahan väärinkäyttöä.

"Myyräntyön ohjekirja laadittiin toisen maailmansodan aikana. Sen mukaan toimivalla oli mahdollisimman pieni riski loukkaantua, paljastua tai joutua koston kohteeksi, CIA painotti."

http://www.hs.fi/ura/a1446353167046?jako=bdbd1fbe31c3cd28f69609f970f9162…

"CIA opasti sabotoijia myös käyttäytymään tyhmästi, ärsyttävästi ja riidanhaluisesti ilman, että nämä itse joutuisivat hankaluuksiin."

Ei suomalaiset ole niin hölmöjä etteivät näkisi tällaisten tutkimusten läpi. – Lobataan valtion tukirahalla toimivaa tuulivoimaa yhteiskunnan toimintaan kuuluvaksi ymmärtämättömästi, ja leimataan taloudellinen omillaan, ilman tukea pyörivä perusvoiman ja säätövoiman tuotanto järjettömäksi, samaan aikaan kun oma ajoittainen tuulivoimatuotanto syö verotuloja ja on kaukana järjellisestä.

http://yle.fi/uutiset/hurja_tutkimustulos_tuulivoima_laskee_sahkon_keski…

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu