Yle ja kivihiilen kieltolaki

Kansanedustajien energiaremonttiryhmä ja Greenpeace haluavat estää kivihiilen käytön kokonaan uutisoi Yle, eikä kyseenalaista vähääkään uutisen tarkoitusta, tai seurausta jos kivihiili kielletään. Miten hoidetaan huoltovarmuus sähkön ja lämmön saanti Suomessa, hiili käytetään tarkkaan hyödyksi, eikä energiaa mene hukkaan. Terästuotantoon tarvittavan hiilen laatuvaatimukset ovat tiukemmat kuin energiantuotannossa. Siihen hiili tuodaan Australiasta ja Yhdysvalloista.

http://yle.fi/uutiset/energiateesit_kansanedustajilta_kivihiili_pannaan_ja_maanteille_200_000_sahkoautoa/8436412

"Eduskunnan energiaremonttiryhmän mukaan Suomen pitää olla kehityksen etulinjassa. Puoluerajat ylittävä kansanedustajien ryhmä vaatii nyt hallitukselta nopeita toimia, joilla Suomi vieroitetaan kivihiilestä ja öljystä."

"Mutta on olemassa varmuus ilman mitään epäilystä, että CO2 on rakennuskivi kaikelle elämälle maapallolla ja ilman sen olemassaoloa globaalissa ilmakehässämme riittävällä konsentraatiolla, tämä olisi kuollut planeetta. Silti tänään opetetaan lapsillemme ja kansoillemme, että CO2 on myrkyllinen saaste, joka tulee tappamaan elämän ja palauttamaan sivilisaation alkutekijöihinsä."

http://www.thegwpf.com/28155/

Hiiliatomi C on elämän välttämätön rakennuspalikka: se on eliöiden tärkein rakennusaine. Ilman hiiltä ei olisi elämää.

Hiili on paitsi elämän, myös elintason rakennusmateriaali. Kivihiili on välttämätön sähkön ja lämmön lähde sekä tärkeä terästeollisuuden raaka-aine. Ilman kivihiiltä ei ole hyvinvointia.

Hyvin on sisäistetty myyräntyön ohjekirjan neuvot tähän tuulivoimaa julkisella rahalla bisneksen lobbaamiseen. Tuulisähkön takuuhinta poistaa riskit tuulivoimabisneksestä ja aiheuttaa korruptiota ja julkisen rahan väärinkäyttöä.

Varmaa energiaa sadoiksi vuosiksi kts. http://hiilitieto.fi/hiilen-edut/

"Hiiltä on helppo kuljettaa, varastoida ja käyttää. Siksi se on tärkeä polttoaine myös huoltovarmuuden kannalta. Hiiltä voidaan pitää varastossa poikkeusolojen varalta.

Kivihiilen avulla tehdään noin 40 % maailmassa käytetystä sähköstä. Sähkön ja lämmön lähteen lisäksi hiilellä on keskeinen osa raudan ja teräksen tuotannossa, sementin valmistuksessa ja useissa muissa teollisissa prosesseissa, muun muassa kemianteollisuuden raaka-aineena kemikaalien, synteettisen kumin ja lääkkeiden valmistuksessa."

Taitais olla parempi vähä ajatella enste, mitä sitten syödään jos ruoka loppuu, ja antaa vasta sitten höpöhöpö juttua Ylen tiedotettavaksi. Yle hoitaa tiedottamista vastuuttomasti, ihan samoin kuin antaisi ISIS terroristille ladatun aseen ja kertoisi ettei saa tappaa.

Julkisuudenkipeän ryhmän juttu Ylen julkaisemana on jo toinen täydellinen floppi. – Jos Yle ei olisi verovaroilla ylläpidetty uutiskanava johon on totuttu luottamaan niin en välittäisi roskan uutisoinnista mitään, mutta kun on pakko veronmaksajana ylläpitää ko. uutiskanavaa niin uutisten olisi oltava yhteiskunnalle tietoa tuovia.

Eikä mitään edesvastuutonta roskaa. 

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu