Terveellistä ympäristöä tuhotaan tuulivoimaloilla

Ihmiset ja samoin eläimet havainnoivat aisteillaan ympäristöä, ja käsittelevät informaation aivoissaan, kaikki päätökset tuntemuksista käsitellään aivoissa. Saatujen ärsykkeiden mukaan piiloudutaan, ollaan paikallaan hiljaa, toimitaan tai paetaan.

Tuulivoimaloiden tuottamaa paineaaltosarjaa (infraääni) on syynä todettu stimuloivan (ärsyttävän) voimakkaasti herkkiä tai sille herkistyneitä ihmisiä jo 1980-luvun kokeissa. Infraäänet aiheuttavat stressiä ja aikaansaavat kehon erittämään kortisolia. Tämä vaikutus on lääketieteellisesti tunnustettu vaara pitkäaikaisen infraäänien altistumiselle. Kortisolia kutsutaan toisinaan stressihormoniksi, koska henkinen, psyykkinen ja fyysinen rasitus nostavat kortisolin tuotantoa. Itse altistuminen infraääniin unen aikana myös stimuloi kortisolin tuotantoa elimistöön. Oireisiin kuuluu väsymys, sekavuus, tasapainohäiriöt, pahoinvointi, päänsärky, sydänoireet, korvakipu, korvan verenvuoto, hyperglykemiaa, aivovaurioita, heikentää immuunijärjestelmää, painonnousua, diabetesta, korkea verenpainetta, ja muita komplikaatioita, jne.. Kaikkia em. Oireita on havaittu Jäneskeitaan ja Peittoon tuulivoimala-alueen ympäristön asukkailla ja etenkin Forsmaneilla voimaloiden aloitettua toiminnan.

Forsmanin perheen oli tehtävä vaikea päätös, kun koko perhe alkoi voida huonosti, ja sairastumaan tuulivoimaloiden tuotannon alettua. Kahdeksanlapsinen perhe joutui jättämään kotinsa.

Vasta julkaistussa EARS-tutkimuksessa havaittiin ihmisen tunnistavan huomattavasti luultua matalampia taajuuksia. Merkittävää tutkimuksessa oli, että siinä havaittiin ihmisen aivojen tunnealueiden aktivoitumista kuulokynnyksen alittavilla äänenpainetasoilla infraäänillä. Tulos on merkittävä, sekä vastaa koettua kärsimystä tuulivoima-alueilla. Laajaa ihmisjoukkoa koskeva jatkuva, väistämätön emotionaalinen stimulaatio on vakava koskemattomuuden loukkaus, jota ei voida sallia. http://www.ptb.de/emrp/ears.html

Australian senaatti sai kuulla v.2015 kevään aikana yli 400 todistajaa, jotka olivat kärsineet tuulivoimaloiden aiheuttamasta terveysongelmista. http://www.aph.gov.au/Parliamentary_Business/Committees/Senate/Wind_Turb…

Tätä on edeltänyt lukuisten asiantuntijoiden ja akustiikkojen (mm. S. Cooper) sekä yli 400 todistajan (tuulivoimaloiden aiheuttamista terveyshaitoista kärsivien) kuuleminen senaatissa. Cooper sai Suomesta vahvistusta tutkimuksilleen, kun Jäneskeitaan mittaukset osoittivat samaa tulosta.

Australian pääministeri poisti tuet uusilta voimaloilta 13.7.2015.

Suomessa poliitikot ovat sulkeneet silmänsä ja korvansa itse aiheutetuilta terveys- ja ympäristö-ongelmilta. Kansalta otetaan rahat järjettömään bisnekseen, jolla aiheutetaan vakavaa terveyshaittaa tuulivoimala-alueen ympäristöön n. 10 km säteellä. Ja toiminta saa jatkua, tämä on anteeksiantamatonta välittämistä ihmisten hädässä, ei tätä voi terve ihminen ymmärtää.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu