Vaihdetaan hallitus konsulttiryhmään

Pariisissa sovittiin, että maailma pelastuu, kunhan laitamme lämpenemisen kuriin. Ja tämän takia vieläkin ostetaan Suomeen tuulivoimaloita hillitsemään ilmastonmuutosta, ihan tulee vilu puseroon. Rahat tarvitaan kyllä paljon terveellisempiin kohteisiin.

 

Tuulivoimaloita on maailmassa ruostumassa romuna kymmeniä tuhansia, ei niitä kukaan rahastuksen jälkeen halua siivota pois. Terveys- ja ympäristöhaitat aiheuttavat sairauksia ja valtavia taloudellisia tappioita. Esimerkeistä huolimatta poliitikot antavat rahaa tutkimukseen jossa näitä tosiasioita tarkoitushakuisesti vältellään.

 

Selkärangattomat tutkijat haluavat rahat pois tutkimuksillaan joita tehdään tuulivoimabisneksen pyörittämisen mahdollistamiseksi. Ja tästä nämä töppäyksen järjestelleet omaetu poliitikot tykkäävät.

 

Muutaman yliopiston energiaosasto leijuu tuulivoiman apurahoilla pilvissä, – ulkona todellisuudesta, ja rahaa tulee valtiokonttorista niin kauan kuin syöttötariffin maksamisen on tarkoitus kestää.

Kaikki oleellinen on kokeiltu jo moneen kertaan ja tuulivoima on esim. Australiassa todettu olevan turha, ja kallis terveyshaitta pommi, sähköverkon kestävyyttä koetteleva tuotantomuoto, ajoittaisilla tuulenpuuskilla. Tyhjän saa pyytämättäkin, mutta asiaa tutkitaan ja käännetään, väännetään, vatuloidaan ja iteroidaan. Jospa luoja vielä antaisi tuulen puhaltaa tasaisella 14 m/s nopeudella, ja ilmat olisivat suotuisia, ei liian kylmää eikä kuumaa.

 

Suomi on harvaan asuttu ja pinta-alaltaan suuri maa, ja on sanottu että kyllä tänne mahtuu jättikokoisia tuulivoimaloita, joita ei muualla Euroopassa saa maaperälle pystyttää. Tuuli-organisaation johto on Helsingissä, ja kytköksiä on paljon, suljetaan silmät ja korvat kritiikiltä jota maakunnista tulee. Valitukset ovat turhia, kun niitä tulkitsevat samat konsultit joiden työn tuloksesta valitetaan. Tehottomuutta, terroria ja korruptiota on liikaa tuulivoiman suojissa Suomenmaassa.

Vertaa esim: jos murhaaja tekee murhan, tutkii sen ja vastaa kysymyksiin mitä haluaa, ja kaikki sujuu niin ettei viranomaisen tarvitse liata käsiään. Ruumis kuopataan ja unohdetaan. Väärinkäytökset ovat tuomittavia, ei näin voida jatkaa.

 

Viranomaiset siirtävät omat työnsä konsulteille, rahat otetaan veronmaksajilta ensin viranomaisten palkkoihin ja vielä konsultin palkkaan. Tuplatyö ja tuplahinta, ihan niinkuin tuulivoima ideologia, – tuulisähkö saa kolminkertaisen hinnan toisiin sähköntuotanto muotoihin verrattuna jotka huolehtivat itse työstä, ja sähkönhuoltovarmuudesta tuulettomilla jaksoilla.

 

Asioista on lain mukaan molemmilla osapuolilla, niin viranomaisilla kuin hankevastaavillakin selvilläolovelvollisuus. – Nyt se ei toteudu, ja vastuu on heitetty kansalaisille jotka huijauksen kustantavat.

 

Käytetään sitä kansanvaltaa ja vaihdetaan nykyhallitus ja annetaan selkeä tehtävä asiansa osaavalle konsulttiryhmälle, niin eiköhän ala tulosta syntymään.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu