Tuulivoima, maanvaiva ja pohjaton rahareikä

Kaikki tuulivoimamyönteiset jutut ovat osoittautuneet paikkaansa pitämättömäksi ja omaksi eduksi tehdyksi propagandaksi. Tuulivoiman hyväksyttävyyden puolesta kirjoittelu ja pidetyt juhlapuheet ovat perustuneet näennäistieteeseen.

Tieteen määritelmän mukaan näennäistiede olisi tieteen vastakohta:

– subjektiivista eli esittäjästä riippuvaa

– kritiikitöntä

– paikallaan polkevaa

– epäitsenäistä

– ei-testattavaa. 

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4enn%C3%A4istiede

 

Paul Kurtzin mukaan näennäistiedettä luonnehtivat seuraavat piirteet:

– tarkkojen kokeellisten menetelmien puute

– ei yhtenäistä ja testattavaa teoriapohjaa

– väittää saavansa vahvistavia tuloksia, vaikka käytetyt koemenetelmät eivät ole tarkkoja eivätkä puolueettomat havaitsijat voi myönteisiä tuloksia vahvistaa. Neuvostoliittolaisen Trofim Lysenkon tutkimukset sopivat tähän kaavaan.

 

Syöttötariffi tuulivoimalle aiheutti maanvaivaksi pohjattoman rahareiän, rahan takia ns. "tuulivoimapuistot" toteutetaan keinoja kaihtamatta. Rahat pois vaan kun sitä tarjotaan, katsotaan niitä vahinkoja sitten joskus, näillä säännöillä mennään eikä sääntöjä saa kesken 12 vuodeksi luvattua rahasampoa muuttaa. 

 

Ajatus oli että tuulivoimaloista saadaan ilmaista ja puhdasta energiaa, ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Poliitikkojen pyrkimys oli ehkä vilpitön mutta naiivi. Ongelmaksi nousi liian myönteinen käsitys kielteisistä mahdollisuuksista jotka nyt ovat realisoituneet.

 

Tuulivoimatoimijat luottavat vieläkin ihmisten tietämättömyyteen. Luulisin kuitenkin heidän itse tietävän, että sekin matalataajuinen kapeakaistaisesti ja amplitudimoduloituneesti sykkivä paineaalto, mitä ihmiskorva ei kuule, etenee ilmassa ja aiheuttaa värähtelyä myös kohdatessaan kiinteän aineen. Vain juridinen vastuu ihmisten hyvinvoinnista saisi ehkä heidät ajattelemaan, mitä he ovat tekemässä. Niin kauan kuin joku poliittinen puolue seisoo heidän kanssaan samassa rintamassa, tuntevat he olevansa vahvoilla. Ainoastaan valtion maksama syöttötariffi tuulisähköstä on antanut toimintaan mahdollisuudet.

 

Suurien tuulivoimaloiden yötä/päivää jatkuvaa värähtelyenergiaa eläinten ja ihmisten elimistö ei kestä, eläimet siirtyvät hiljaa pois haitta-alueelta.  Ihmisten toivotaan samoin siirtyvän vaan hiljaa pois, mutta se ei nyt onnistu, perhettään ja kotiaan jokainen puolustaa viimeiseen hengenvetoon saakka.

 

"Nykyisen syöttötariffin mahdollistamien tuulivoimahankkeiden rakentaminen muuttaa suuren osan Suomen länsirannikosta asuinkelvottomaksi".

http://santavuori.blogspot.fi/2016/03/kuka-sammutti-valot.html

 

Asiantuntijan selvitys asiasta:   http://pitkaranta.blogspot.fi/2016/03/energiapoliittinen-huuhaa.html?m=1

 

Spiegel-TV:n ohjelma "Sairaaksi infraäänistä: Taistelu tuulivoimaloita vastaan"

http://santavuori.blogspot.fi/2016/03/sairaaksi-infraaanista.html

 

Valokuvissa ja videoissa näytetään mitä tehdään vuokramailla, antoiko isäntä tällaiseen maankäyttöön luvat, mitä sanovat vihreät poliitikot ja maisematutkijat?

http://tvky.blogspot.fi/2015/12/valokuvia-ja-videoita-suomalaisista.html

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu