Suomen 'hallitus' ja tuuleen sijoittajien ruokinta-automaatti

'Hallitus' on Suomessa ylintä toimeenpanovaltaa käyttävä elin. Säännöt tuulisähkö bisnekseen teki 'hallitus', epäonnistuminen takuuvarmassa bisneksessä kummastuttaa kansaa. Julkinen valta siirtää tarkoitushakuisesti haitat vain yksille ja vielä verottaa haittojen vastaanottamisesta. Tuote on sekundaa, mutta laki antoi sille ylivoimaisen kilpailuedun ja priimauksen hoitavat toiset omaksi tappioksi. Homman piti luistaa takuuvarmasti, kuitenkin tuotannon alusta asti kaikki meni päin helvettiä, komentotalous ei Suomeen, eikä suomalaisille sovi. Maailman suurimmat tuulivoimalat Suomessa eivät ole saaneet kansan hyväksyntää,  puhutaan tragediasta.

Mahtipontiset puheet ilmaisesta tuulienergiasta joka otetaan talteen hiljaisella yli 5000 hevosvoiman koneikolla, painaa n. 250 tonnia. Yli 140 metrisen terästornin huipulla koneikkoa pyörittää lähes 70 metriset siivet, ja painoa niilläkin n.17 tonnia/kpl. Puheet häiriöttömyydestä ja taloudellisuudesta otettiin vastaan epäillen, osa kuulijoista haistoi heti palaneen käryä. Osa uskoi julkisen rahan tuovan omalle kohdalle hyvän mahdollisuuden huippu ansioihin ja tuovan kuntaan työtä ja toimeentuloa. 'Hallituksen' unelmat särkyi, mikään joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei ole totta.

Yhteiskunnan etu on kaikkien etu, ei ole 'hallituksen' ajaman energiapolitiikan linjana. https://www.vihreat.fi/blogit/oras-tynkkynen/kallis-tuulivoima-saastaa-r…

Englannissa ongelmat ovat myös jo realisoituneet. http://www.thegwpf.com/britain-on-the-brink-of-blackouts-for-four-winters/

Uusille työpaikoille (lupaukset 30000) ei tullut tarvetta Suomen tuulivoima bisneksessä, 'hallitus' ymmärsi lobbaukset väärin, Suomesta vähentyy työpaikkoja mitä enemmän tuulivoimaloita tänne ostetaan, ja velkaantuminen vaan kasvaa. Huijarijobbarit ottavat 'hallituksen' säännöillä vaan rahat pois kansalta. Mutta niin kauan kuin tuulivoimaa subventoidaan veronmaksajien taskuista väkisin revityillä rahoilla, on sen rakentamisen vastustaminen mielestäni kansalaisvelvollisuus. En kuitenkaan halua vastustamisen johtavan Irlannin tapaan esittää kritiikkiä suoralla toiminnalla: http://stopthesethings.com/2016/04/02/irelands-battle-against-wind-farm-…

Syöttötariffin suomalaisessa luomiskertomuksessa kerrotaan 'hallituksen' energialinjasta – kohti vähäpäästöistä Suomea, (tragedian käsikirjoitus):

• Tärkeimmät energiaratkaisut: – Energiatehokkuus – Uusiutuvan energian velvoitepaketti – Ydinvoima

• Kaikki kolme tukeutuvat – Kestävyydelle – Kotimaisuudelle – Teknologian, työllisyyden ja talouskasvun edistämiseen   https://www.tem.fi/files/26643/UE_lo_velvoitepaketti_Kesaranta_200410.pdf

Jokainen sähkön kuluttaja pakotetaan ostamaan/maksamaan tuulisähköstä, – aina kun tuulee. Pakkomyyntiä tukeva 'hallitus' ei mitään arvoa ansaitse. "Erehdyksen tekeminen ja sen korjaamatta jättäminen – se vasta on erehdys". Ruokinta-automaatti tuulelle pitää sulkea.

Löysä raha houkutteli alalle esimerkiksi veroparatiiseihin yrityksiä rakennelleita liikemiehiä, osapäiväisen asekauppiaan, konkurssin tehneen varaosakauppiaan, seurakunnan ulkomaalaisen kanttorin ja niin edelleen. Yksittäinen henkilö saattoi kyhäillä satojen tuulivoimalaitosten hankkeita. Rahaa tuli jostain, ei sen alkuperästä kukaan mitään kysellyt, vaikka näillä henkilöillä ei ollut tuulivoimaan liittyvää ammattitaitoa, alkupääomaksi riitti 2500 euroa. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1365038669226

"Ääni on mekaanisesta värähtelystä syntynyttä energiaa, sykkivää paineaaltoa, joka edetäkseen tarvitsee "väliainetta". Se etenee eri nopeudella ja myös vaimenee erilaisesti eri materiaaleissa. Ilmassa ääni etenee n.343 m/s ja vedessä runsas neljä kertaa nopeammin. Vastasyntyneessä lapsessa on vettä 70- 85% ruumiinpainosta, sikiössä vielä enemmän. Veden osuus vähenee iän karttuessa. Ääni ei etene tyhjiössä", ja kun n. 70 m pitkät siivet vatkaavat ilmaa n. 1,5 ha:n peittävällä alalla n. 150 metrin korkeudessa yötä/päivää, niin ongelma on itse aiheutettu tekninen töppäys, tuulivoimaloiden suunnittelussa ei ole otettu huomioon näitä ympäristön terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia. Virhettä ei nyt haluta korjata, vaikka tuulivoimalan tuottama matalataajuinen kapeakaistaisesti ja amplitudimoduloituneesti sykkivä paineaalto on pitkäkestoisessa altistuksessa terveydelle vaarallista.

'Hallituksen' asetus tuulivoimaloiden turvallisuudesta. (jota kukaan ei valvo)

"Asetuksessa säädetään koneiden suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvistä olennaisista terveys- ja turvallisuusvaatimuksista sekä niiden vaatimuksenmukaisuuden osoittamisesta, markkinoille saattamisesta ja käyttöön otosta".

Suomessa Turvallisuuskomitea on vastuussa yhteiskunnan kokonaisturvallisuudesta, eikä se tee ulkopolitiikkaa. Turvallisuuskomiteaan kuuluvat ministeriöiden kansliapäälliköt, turvallisuusviranomaisten edustajat, erityisasiantuntijoina voi olla tekniikan ja lääketieteen huippuja, sekä edustajia elinkeinoelämästä ja järjestöistä.

Viranomaiset ovat vastuussa virkavirheestä, "Virkavirhe on julkisyhteisön tai sen palveluksessa olevan julkista valtaa käyttävän työntekijän tekemä päätös tai toimi, jossa tahallaan tai huolimattomuutta rikotaan annettuja säännöksiä, määräyksiä, asetuksia tai lakia". Turvallisuuskomitean tehtävä on estää tuulivoima epidemian paisuminen katastrofiksi. Matalataajuinen epätasaisesti sykkivä paineaalto/värähtelyenergia on terveydelle vaarallista, tämä on tiedoksi annettu ja selvitetty ja suuret tuulivoimalat tuottavat sitä yötä päivää aina kun tuulee.

Maailman menoa sotkee nyt tuulivoiman syöttötariffi, ja Suomi lähti henkseleitä paukutellen maailmaa parantamaan parhaimmalla tukipaketilla. Paketti on niin hyvä ettei Suomen kansalla ole siihen varaa, valtio velkaantuu, lähelle tv-alueita jääneet sairastuu ja energiaköyhyys lisääntyy sähkölaskujen nousun myötä.

Juice Leskinen neuvoo meitä laulussaan Windshake:

"Länsimaiden perikato on jo ovella

Kauan on ne elättäneet kyytä povella

Miksei touhuun mihinkään ne päätä sovella" (valtion kassa on jo ihan tyhjä)

Irwin antoi laulamalla haisevan vastalauseen valtiovallalle:

"Ette osaa muuta kuin verottaa.

Muutenkin touhu tuntuu holtittomalta.

Kaikki pitäis kerralla erottaa".

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu