EU vaatii, – on selitys oman edun mukaiselle poliitiikalle

Tuulivoimalle annettu syöttötariffi laki on EU sopimuksen vastainen. EU:n vaatimus uusiutuvan sähkön tuotannosta ei antanut oikeutta syöttötariffi asetukselle. Asetus ei ollut isänmaan etu vaan ihan muun joukon etu, yhteiskunta on saanut maksaa kalliisti julkisen vallan töppäyksestä.  Testi infraäänen vaikutuksista ympäristön asukkaisiin, eläimiin ja lintuihin on jo käynnissä. Alkaa olla aika oireille ja tautiluokitukselle.  kts. 

http://santavuori.blogspot.fi/2016/04/rytmihairioita.html

EU:n sopimuksen säännös.

….

2 JAKSO

 

VALTION TUKI

107 artikla

(aiempi EY-sopimuksen 87 artikla)

1. Jollei perussopimuksissa toisin määrätä, jäsenvaltion myöntämä taikka valtion varoista muo­dossa tai toisessa myönnetty tuki, joka vääristää tai uhkaa vääristää kilpailua suosimalla jotakin yritystä tai tuotannonalaa, ei sovellu sisämarkkinoille, siltä osin kuin se vaikuttaa jäsenvaltioiden väliseen kauppaan.

3. Sisämarkkinoille soveltuvana voidaan pitää

c) tukea tietyn taloudellisen toiminnan tai talousalueen kehityksen edistämiseen, jos tuki ei muuta kaupankäynnin edellytyksiä yhteisen edun kanssa ristiriitaisella tavalla;

d) tukea kulttuurin ja kulttuuriperinnön edistämiseen, jos tuki ei muuta kaupankäynnin ja kilpailun edellytyksiä unionissa yhteisen edun kanssa ristiriitaisella tavalla

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu