Tuulivoimaa pakoon, suomalaiset toisilleen Suomessa

Tuulivoima ei ole järkevä ratkaisu energiantuotantoon Suomessa, eikä sitä pitäisi verovaroin rakentaa eikä subventoida.

 

http://www.raahenseutu.fi/uutiset/tuulivoima-tuli-suurperhe-joutui-vaike…

 

"Alakuloinen joukko revonlahtisia jätti tuulivoiman vastaisen adressin Siikajoen valtuustolle keskiviikkoiltana.

Adressin tuojat kertoivat Revonlahden tuulivoimaloiden aiheuttaneen suuria vaikeuksia asukkaille.

 

Yksi suurperhe joutuu nukkumaan yönsä muualla saadakseen olla rauhassa. Perhe on alkanut kärsiä unettomuudesta, korvatulehduksista ja nivelvaivoista, ja perheenäiti on vaikeuksissa. Hän on kuitenkin vain yksi useista, jotka oirehtivat."

Tuulivoiman miljardimoka voi saada jatkoa – Kuinka iso lasku tällä kertaa?

http://m.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/kommentti-tuulivoiman-miljardimoka-voi-saada-jatkoa-kuinka-iso-lasku-talla-kertaa/6091916

 

Täällä länsirannikolla tämä häpeällinen oman edun tavoittelu tuulen tukia keräämällä pakottaa perheet muuttamaan lasten ja oman terveyden takia turvallisemmille seuduille.

 

"Forsmanin perheen oli tehtävä vaikea päätös, kun koko perhe alkoi voida huonosti tuulivoimaloiden tuotannon alettua. Kahdeksanlapsinen perhe joutui jättämään kotinsa".

 

http://yle.fi/uutiset/tuulivoiman_tulo_naapuriin_ajoi_perheen_kodistaan/8377937

 

Ei tullut enää kommenttia opettajalta, joka katsoo asiakseen levittää tuulivoimamyönteistä propagandaa nuorison keskuudessa tämän selvityksen jälkeen:

http://taukovihko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210427-uusiutuvaa-energiaa-vastustavat-oliko-maailma-valmis-1970#comment-3207764

 

Toivottavasti suomalaisilta poliitikoilta löytyy sen verran järkeä että tuulivoimalla julkisen rahan kuppaaminen loppuu, ihmisille on joka tapauksessa terveys kuitenkin se kallein asia. Luulisin sen olevan niin poliitikoillekkin.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu