Suhmurointi/korruptio antaa tuulivoimaloille rakennuspaikat

Suhmurointi/korruptio mahdollistavat tuulivoiman leviämisen Suomessa edelleen. Vaikka perheitä on joutunut terveyshaittojen takia lähtemään kodistaan evakkoon.. Viranomaiset noteeravat ihmisten hädän käsiä levittelemällä, – kyllähän minä, mutta  kun nuo muut, ja kun hallitus tätä nyt tukee..

 

Rakenteellinen korruptio, epäeettisestä tuomittavaan: korruptio ja hyvä veli –verkostot Suomessa.

 

Järjestelmä on kansalaisen kannalta täysin mätä, hallinto-oikeudet käsittelevät vain kaavan järjestelmällisen etenemisen kannalta että kaikki vaiheet on läpikäyty mitä laki vähimmillään vaatii. Se että onko vastaukset muistutuksiin tai valituksiin asiallisia ja onko tehty muistutuksissa vaaditut toimenpiteet on ihan samantekevää, kunhan vaan niihin on vastattu. – Vastaukset ja selitykset hoitaa konsultti, vahvalla tuulivoima myönteisellä tiedolla, haittoja ei ole periaatteella, ja siitä on tukena ministerin sana "ääni on kuin jääkaapin hyrinää". 

 

Kyse oli tuulivoimaloiden ominaisuudesta joka tuottaa matalataajuista kapeakaistaisesti ja amplitudimoduloituneesti sykkivää paineaaltoa, ja se tuntuu herkimmillä ihmisillä elimistössä vahingollisena ainakin 10 km päässä. Melumallinnukset tehdään kun se kuuluu tehdä, mutta miten se tehdään, sen ei ole väliä kunhan meluraja väistää asunnot ja kesämökit suurimmaksi osaksi.

 

Ja lopuksi vielä KHO siunaa tehdyt valheelliset melumallinnukset/selvitykset ja kaavassa on jo odottamassa valmiina rakennusluvat joilla toimija voi rakentaa sellaiset voimalat kuin haluaa, isoja, pieniä, se on ihan sama hallinto-oikeuksien puolesta, – jos kunnan rakennusvalvonta on ne hyväksynyt. Kaava rakennuslupineen on tämän jälkeen miljoonien arvoista kauppatavara kansainvälisillä markkinoilla ja houkuttimena on vielä hallituksen tarjoama maailman paras takuuhinta/syöttötariffi jossa on Suomen valtion takuu. 

 

"Tuki ja voitto ovat isommat kuin liikevaihto, tuki suurempi kuin kaikki kustannukset ja sähkön saa vielä myydä markkinoille". (E-J Korhola)

 

Kusessa ollaan tämän tuulivoimamafian rutistuksessa. Turhalta näyttää ilmoittelut korruptiosta, lahjonnasta, ympäristörikoksista ym. väärinkäytöksistä, ei niillä estetä tätä rahan makuun päässyttä tuulivoimaruton etenemistä Suomessa. Ja rahaa saa sikailusta kuin roskaa.

 

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/03/suhmurointi-aloittelijan-opas

 

"Korruptiolla tarkoitetaan vastuullisen aseman väärinkäyttöä omaksi tai läheisten eduksi. Siihen

voivat syyllistyä niin eri ammattien harjoittajat, poliitikot kuin virkamiehetkin. Korruptio ilmenee

monessa eri muodossa kuten lahjontana, kiristyksenä ja suosintana."

– Tarkoitetaan mitä tarkoitetaan, ei sillä mitään väliä ole, siitä on esimerkkinä ministerin työ tuulivoiman hyväksyttävyyden edistämiseksi, ja kustannukset maksaa yhteiskunta, se on niin "nerokas tariffi"..

Tämä on todellista Suomessa ja tuulivoimateollisuudessa, vastustus jyrätään pakko asetuksilla, ja lahjonnalla plus hyvillä lupauksilla ja ns. hyvän miehen tai vahvan organisaation imagolla. – "Me olemme vahva toimija, meidän tukena on 2 miljoona kansalaista" S-ryhmän Tuuliwatti Oy, = on suurin tukirohmu Suomessa.

Suomen suurin syöttötariffituen rohmuaja on Tuuliwatti Oy, (n.57 miljoonaa euroa 2015) yhtiö on perustettu 2500 euron pääomalla, vuoden 2015 tiedoissa työntekijöitä ei ole ilmoitettu olevan yhtään. 

Liikevaihto: 70,2 milj. € 

Liikevoitto: 58,9 %

Nettotulos: 45,2 %

Sijoitetun pääoman tuotto: 16,0 % 

 

http://www.oikeusministerio.fi/material/attachments/om/toiminta/kriminaa…

 

"Tavallinen kansalainen voi osallistua korruption torjuntaan

seuraamalla päätöksentekijöiden toimintaa, vaatimalla tietoa ja

selityksiä heiltä sekä ilmoittamalla väärinkäytöksistä, vaikka

työpaikan sisällä tai poliisille. Jokainen kansalainen voi osallistua

korruptionvastaiseen työhön tarkastelemalla omaa toimintaansa ja

käyttäytymistään ja varmistamalla, että itse toimii läpinäkyvällä

tavalla sääntöjä noudattaen."

 

Ilmoituksia saa tehdä, (kuka uskaltaa) mutta onko niillä mitään merkitystä, ne näyttävät jäävän vaalipuheiksi. Eli tyhjän saa pyytämättäkin. Minä en ainakaan ala poliisin hommiin tällaisina aikoina kun muutenkin valvontaa jo vähennetään.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu