Unelmointi tuulivoimasta tuli kalliiksi

Ei koskaan enää vihreitä valheita ilmastonmuutos verukkeella lupaa Britannian uusi pääministeri Brexitin jälkeen.  – Suomessa tuulivoima hulluus lisääntyy? Olli Rehn lupaa lisää tukea ideologiaan perustuville sähköntuotantomuodoille. Suomi ajetaan konkurssiin tällä politiikalla.

 

Ei luonnonvoimia rahalla ohjata, tuulivoima taisteluissa se on jo nähty muuallakin, rahat menee viimeistä penniä myöten, eikä velkakierteeseen joutuneen kohtalo ole miellyttävä. Sen näkee, joka elää, Suomen tilanne on huono, velkaa entisen velan päälle kertyy jatkuvasti lisää. Toinen puoli työntekijöistä on valtion palkkalistoilla ja työttömyyttä on liikaa, talvi tekee tuloaan ja ilmat kylmenee, Helsinki sulkee maailman parhaalla hyötysuhteella toimivan hiilivoimalan, entä sitten kun lamput sammuvat.

 

Saksassa tuulivoima taisteluihin menee tuulen mukana liikaa rahaa ja nyt on huono tilanne, mutta vielä jaksaa myyntimies uutta parempaa tuulivoimalaa kaupata. Suomessa myyntimiesten puheet uppoaa poliitikkoihin vielä kuin häkä päähän, jokainen tahtoo mainetta ja elämää parempaa. – Tuulivoima ei vaan sitä tuo.

 

"Deutsche Bank loppusuoralla konkurssiin"

 

Ei se ollut tuulivoima joka tuottaa lamppuun valkeaa, se on uraani joka halkeaa, ja tuottaa lamppuun valkeaa! – Rahaa Saksassakin oli mutta ei olleet tuulet suotuisia, hukkaan meni kaikki työ ja unelmat, tuuli vei rahat, kansa sai vaivat. Entä kestääkö Suomen talous ja kansa tuulivoima taistelut kunniakkaasti viimeiseen hengenvetoon asti? Löytyykö sitä viisasta poliitikkoa, ministeriä, tai Arvoisaa varapuhemiestä, joka selvittäisi miksi markkinatalous on hyvä renki mutta huono isäntä. 

 

Omasta mielestään jokainen on korvaamaton, etenkin jos on rahaa ja valtaa. Vihreällä kortilla ne on, niin sanotaan, S-voima, S-pankki, S-sitä ja S-tätä, S-ryhmällä on ylin valta. Turhaa on valitukset ja muistutukset, vihreää korttia heiluttamalla on suurimmat tuulivoima vahingot aikaansaatu Suomessa. Entä sitten, mitä nyt? – mikä on  testamentti? 

 

http://rekinfinansow.pl/deutsche-bank-bankructwo/

 

Tuulivoimaloita tukemalla on jo tuhottu monien perheiden työ ja ympäristö, kun omasta kodistaan on jouduttu tuulivoimaloiden haittavaikutusten takia muuttamaan pois ilman mitään korvauksia menetetystä omaisuudesta. 

 

Turvallisuutensa vuoksi Suomen on voitava määritellä näkemyksensä itsenäisesti, ulkopuoliseen ohjaukseen ei voida luottaa. Tuulivoima unelmointi oli virhe, kertakaikkiaan paha töppäys eduskunnalta.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu