Tuulivoima humpuuki, Pekkarisen erikoinen voitollinen bisnes

Suomi maksaa maltaita jatkuvassa tappioasemassa tässä tuulivoima taistelussa jota me ei voida voittaa, se oli hävitty ennen sen Suomeen ryntäystä, – joka päivä se tuottaa vain tappioita luontoon, eläimille ja ihmisille. Tappion kärsineen asema on tuskallinen, se on nyt todellisuutta. Tuki tuulivoimalle ainoastaan kasvattaa tappioita. Jokainen jaa ääni tuulivoiman hyväksi on myrkkyä yhteiskunnalle.

 

Miksi humpuuki myy niin hyvin?

"Tuki ja voitto ovat isommat kuin liikevaihto, tuki suurempi kuin kaikki kustannukset ja sähkön saa vielä myydä markkinoille". (E-J Korhola)

 

”Isä Pekkarinen ajoi läpi syöttötariffit ja niillä rikastunut tytär lobbaa lisää” – Nyt homma haisee jo liian pahalta, Pohjanmaan luontokohteet on jo hävitetty, ihmiset ja ympäristö huutavat apua, ja Helsingissä herrat vain nauraa. 

 

http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-2000000898114.html

 

Putkosen jutut lepakkojen "räjähtämisestä" olivat totta, viihteeksi muodostuivat ala-arvoiset totuuden kieltäjien yritykset mustamaalata Putkosen esille ottama yksi tuulivoimaloista johtuva ominaisuus, ja samalla yritettiin polkea suohon nämä muille nisäkkäille aiheutuvat haitat, esim. ihmisille, haitat ovat nyt osoittautuneet vakavaksi suuren kansanosan ongelmaksi.

 

http://web.archive.org/web/20080914081955/http://www.yle.fi/uutiset/ymparisto/oikea/id99885.html

 

"Suuri lepakkoskandaali"

"Perussuomalaisten Putkosen lepakkokommentteja vastaan on hyökätty tällä viikolla laajalla rintamalla, mutta lähinnä viihteellisessä kehyksessä. Asiallinen faktantarkistus on jäänyt vähemmälle."

 

https://ilmastotiede.wordpress.com/2016/10/16/suuri-lepakkoskandaali/

 

Ja lisää faktaa naureskelun lopettamiseksi. – Kaikki Suomessa tavattavat 13 lepakkolajia on rauhoitettu luonnonsuojelulain (49 §) perusteella. Nämä lajit ovat myös EU:n luontodirektiivin alaisia, joten myös niiden lisääntymis- ja levähdyspaikkojen, kuten päiväpiilojen ja talvehtimispaikkojen, hävittäminen ja heikentäminen on kielletty. [4, 5, 6] Lisäksi Suomi on velvollinen säästämään lepakoiden ruokailualueet sekä siirtymä- ja muuttoreitit Euroopan lepakonsuojelusopimuksen (EUROBATSin) mukaisesti [7].

 

[4] Luonnonsuojelulaki 38 ja 49 §. 

[5] EU:n luontodirektiivin 92/43/EEC:n liite IV.

[6] Slty (2011). Suomen lepakkotieteellinen yhdistys ry:n suositus lepakkokartoituksista luontokartoittajille, tilaajille ja viranomaisille . Saatavilla: http://www.lepakko.fi/lepakoiden-suojelu/lep

[7] EUROBATS, Euroopan lepakoidensuojelusopimus.

 

https://www.newscientist.com/article/dn14593-wind-turbines-make-bat-lungs-explode/

 

– Jättikokoiset tuulivoimalat tuhoavat ympäristöä aina laajalta alueelta, ja ihan turhaan pelkästään syöttötariffin takia.

 

Akateemikko Ilkka Hanski valaisee ympäristö-asioita kirjassa, joka julkaistiin kolme kuukautta hänen kuolemansa jälkeen.

 

"Kirja on monipuolinen biodiversiteetin ja evoluutiobiologian käsikirja. Maallikkokin saa ymmärrettävää tietoa siitä, miten luonnossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, pieni suureen ja suuri pieneen." 

http://www.hs.fi/tiede/a1476935958741?jako=9f83675b556ca846b6ad6112d6982820&ref=fb-share

 

– Sitran johtaja Mari Pantsar lobbaa häikäilemättömästi tuulivoimaa, hän on myös S-ryhmän Advisory Groupin jäsen, ohjaamassa S-ryhmää riskittömään toimintaan valtion tuella. (veronmaksajien tappioksi) Sitra on eduskunnan alainen rahasto.

 

Korruption symbolina vallan huipulla heiluu vihreä kortti, S-ryhmä, S-pankki, S-voima (sähkönmyyntiyhtiö), Tuuliwatti Oy, S-ryhmän tuulivoimayhtiö on Suomen suurin syöttötariffituen rohmuaja (n. 57 miljoonaa euroa 2015) yhtiö on perustettu 2500 euron pääomalla, vuoden 2015 tiedoissa työntekijöitä ei ole ilmoitettu olevan yhtään.

Liikevaihto: 70,2 milj. € 

Liikevoitto: 58,9 %

Nettotulos: 45,2 %

Sijoitetun pääoman tuotto: 16,0 % 

 

”Energia- ja ilmastopolitiikkaa on pidetty ympäristöasiana, mutta se on paljon isompi asia, ja mitä enemmässä määrin elinkeinopolitiikkaa. Suomen pitäisi lähteä aurinko- ja tuulienergiaan, koska ne ovat halvempia kokonaisuutena yhteiskunnalle”, sanoo johtaja Mari Pantsar Sitrasta. "Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra on rahasto, jonka tehtävänä on edistää Suomen vakaata ja tasapainoista kehitystä, talouden kasvua sekä kansainvälistä kilpailukykyä ja yhteistyötä."

 

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/ydinvoima-kay-kalliiksi—suomen-pitaisi-satsata-aurinkoon-ja-tuuleen/ZXX7NNaL

 

S-ryhmä perustaa kansainvälisen mallin mukaisen, ulkopuolisista asiantuntijoista koostuvan vastuullisuuden Advisory Groupin. Ryhmä tukee S-ryhmää vastuullisuuden kehittämisessä. Sen tarkoituksena on tuottaa S-ryhmälle tietoa uusista mahdollisuuksista, vastuullisuuden parhaista käytännöistä ja toimintaympäristön riskeistä.

 

https://www.s-kanava.fi/uutinen/advisory-group-vauhdittaa-s-ryhman-vastuullisuustyota/1653014_384136

 

Advisory Groupin S-ryhmän ulkopuoliset jäsenet:

 

Mikael Fogelholm, ravitsemustieteen professori, Helsingin yliopisto

Minna Halme, johtamisen professori, Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu, erikoistunut vastuulliseen liiketoimintaan

Pirkko Harrela, johtaja, sidosryhmäsuhteet, UPM

Aleksi Neuvonen, tulevaisuudentutkija, ajatushautomo Demos Helsinki

Mari Pantsar-Kallio, johtaja, resurssiviisas ja hiilineutraali yhteiskunta -teema, Sitra

Sirpa Pietikäinen, europarlamentaarikko

Liisa Rohweder, pääsihteeri, WWF

Markus Terho, Executive Coach, Sustainability, TripleWin

Susan Villa, vapaa asiantuntija ja kirjoittaja, ihmisoikeusasiat

 

Mitä nämä Suomen tohtorinväitöskirjat oikein edustaa, onko humpuuki tämän ajan tiedettä vai saadaanko mitään korjausta aikaan.

http://tuijapaunio.kotisivukone.com/blogi.html

 

Entä yhteiskuntaa riivaava tuulivoima taistelu, sen lopettamiseen tarvittaisiin nyt valtion tukea. Tarpeettomuus ja haitat osoitettaisiin puolueettomalla tieteellisellä tutkimuksella pienellä kustannuksella, mutta se näyttää olevan mahdottomuus.

 

Tuulivoimala-alueiden läheltä joudutaan lähtemään evakkoon jättikokoisten tuulivoimaloiden ominaisuuksien takia, haittojen olemassaoloa ei maan hallitus tunnusta. Tutkimuksella se selviäisi helposti, mutta onko korruptio jo liian vahva valtti.  

 

Tämä seuraava uutinen niveltyy oikeastaan loistavasti tuulivoimaproblematiikkaan:  "Aalto-yliopiston akustiikan emeritusprofessori onnistui kuitenkin todistamaan äänten olemassaolon ja siinä samassa keksimään mahdollisen selityksen niiden synnylle".

 

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/professoria-kehotettiin-luop…

 

Siis on olemassa jotakin, mutta sitä ei osata (haluta) selittää ns. tunnetun tieteen avulla.

Matalataajuinen kapeakaistaisesti ja amplitudimoduloituneesti sykkivä paineaalto on jättikokoisten tuulivoimaloiden hankala ominaisuus, sen haittavaikutuksen alla ihmiset ja eläimet pahoinvoivat ja sairastuvat kaikki ennen pitkää. Suomen ilmastossa äänen leviämisessä on säällä tärkeä vaikutus. Suurin ilman värähtely energia saadaan myötätuulessa ja selkeinä iltoina, öisin ja aamuisin. Näissä tapauksissa usein inversio, eli se että on kylmempää maanpinnalla kuin yläpuolella olevassa ilmassa, joten sykkivä paineaalto sitten taipuu alaspäin ja vahvistuu.

 

Emme tavallisesti ääneen mainitse tai kerro muille omista oireista tai sairauksista, jos oireet ja sairaudet alkoivat tuulivoimaloiden käyttöön ottamisen jälkeen. Juuri sen takia, että niitä ei yleisesti tunneta tai pelosta, että leimaannumme "hulluiksi". – Puolueeton tutkimus hälventäisi pelon leimaantumisesta ja saisimme oikeutemme terveelliseen ja turvalliseen elinympäristöön takaisin.

 

Akustiikan emeritusprofessori Unto K. Laine on ollut sitkeä. Hän on edennyt niiden teknisten mahdollisuuksien varassa, mitä tunnetaan ja on ollut olemassa, tutkiessaan jotakin tuntematonta. Vielä hetki sitten, maailmanhistoriaa ajatellen, kukaan ei tajunnut edes gravitaatiosta mitään. Kunnes joku Newton huomasi omenan putoavan puusta maahan ja älysi sille selityksen.

 

Uutiset tuulivoima-alueiden lähellä sairastuneista ihmisistä ja eläimistä eivät ole naureskelulla ohitettavia, vaan ota ne vakavasti, ajattele tarkoin kaikkia ympäristöolosuhteita.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu