Pekkarinen hävisi, kuinka käy tuulivoimalle

Pekkarinen yritti vieläkin loppuun asti elinkeinoministeriksi, eikö ne tuulivoimaan syöttötariffin muodossa hukatut miljardit olisi hänen lähipiirille riittäneet, lisää tukea vaan, ei ahne saa koskaan tarpeeksi.

 

Keskustan puoluehallitus, eduskuntaryhmä ja europarlamenttiryhmä kokoontuivat torstaiaamuna yhteiskokoukseen, josta tulikin yllättävän pitkä. Lopullinen valinta tapahtui Mika Lintilän ja Mauri Pekkarisen, 68, kesken. Äänestystulos oli 37-33. 

 

Pekkarinen hävisi, toivottavasti häviää myös usko tuulivoimaan.

Tuulivoima on ideologinen sähköntuotantomuoto, ei se perustu analyyttiseen, teknisten ja taloudellisten tosiasioiden mukaiseen toimintaan. 

 

Syöttötariffi on petoksella, hämäyksellä, valheilla, vääristelyllä ja korruptiolla aikaansaatu laki, ja siitä aiheutunut ympäristökatastrofi on Pohjanmaalla malliesimerkki tuulimafian toimintatavoista.

 

Suurimmat murhenäytelmät syntyvät juuri uskosta, tuulivoimaa on koetettu muuttaa sähköksi entistä tehokkaammin jo kauan, kehitys kuluttaa verotuloja aina vaan enemmän, tuuliuskovaisuuden koko kuva ja merkitys tunnetaan. Tämä koskee myös kritiikitöntä tiedeuskovaisuutta. Saattaahan olla, että se aikojen lopussa elänyt viimeinen fyysikko ei saavuttanutkaan "kaiken teoriaa" tai ei ainakaan ymmärtänyt sitä, vaikka se toiseksi viimeinen yritti sitä hänelle selittää. Vastaus on vanha viisaus: "köyhältä puuttuu paljon, mutta ahneelta kaikki". Raha tuo ihmisen perimmäiset luonteenpiirteet esille, tuulivoima jutuissa se on todennettu.

 

Maantapa on huono selitys jatkuvasti esiin nouseville omaetu jutuille.

 

"Nuorisosäätiö järjesteli miljoonien pikavoitot johtajansa kaverille – näin kiinteistökaupat syntyivät..

Keskustataustainen Nuorisosäätiö on taannut miljoonavoittoja yhtiöille, joiden liiketoiminta kytkeytyy myös sen johtajien omiin liiketoimiin".

 

http://yle.fi/uutiset/3-9252179

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu