Tuulentupaan katosi poliitikkojen luottamuksen rippeet

Suomessa elää 1% EU:n kokonaisväestöstä, ja vaikutusmahdollisuudet ovat sen mukaisia. Valta on EU:n Komissiolla ja Neuvostolla, nämä toimivat omassa toimintakulttuurissa jonne ei julkista mediaa päästetä sitä kritisoimaan.

Sopimus 2007/ C306/ 01/ artikla 2: “.. ainoastaan unioni voi toimia lainsäätäjänä ja antaa oikeudellisesti velvoittavia säädöksiä, kun taas jäsenvaltiot voivat tehdä näin ainoastaan unionin valtuuttamina.”

Suomen perustuslain 2. pykälän mukaan: “Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta”.

-Alexander Stubb, 2008 kertoi kuitenkin puheessaan ettei suomalaisilla ole vaihtoehtoja: “.. meidän täytyy ymmärtää, että vaihtoehtoja Euroopan yhdentymiselle ei ole, ei ainoatakaan vaihtoehtoa, jota voisi harkita vakavasti. Tällä on tietenkin vaikutuksia asiaan, jota voidaan kutsua Uudeksi maailmanjärjestykseksi, tai uudeksi kansainväliseksi järjestelmäksi.”

Nyt on päätetty että Suomen ja Ruotsin välille rakennetaan uusi sähkönsiirtoyhteys, investoinnin arvo on liki 200 miljoonaa euroa. Tämä on tärkeää erityisesti sään mukaan vaihtelevan tuulivoimatuotannon lisääntyessä, kertoo Olli Rehn, ja jatkaa tuulentupien rakentamista terveys-ja ympäristöhaitoista välittämättä.

"Elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk.) pitää siirtoyhteyttä tärkeänä läpimurtona sähkön toimitusvarmuuden kannalta".

http://yle.fi/uutiset/3-9265783

Jättikokoiset tuulivoimalat ovat terveys- ja turvallisuushaittoja, tuhoavat ympäristöä ja kun vielä tiedetään että suuri määrä tuulivoimaa on ainoa uhka sähköverkon kaatumiselle ja huoltovarmuudelle. – Niin mitä tekee Olli Rehn?, hän ilmoittaa tuulivoimatuotannon lisäämisestä.

Mutta, jos uusi vakanssi on varmistettu ja kansa maksaa viulut terveyden ja ympäristön tuhoamisen seurauksista niin: – "Ei voi olla eksyksissä, jos ei kiinnosta mihin ollaan menossa."

Terveys- ja ympäristöhaitat ovat tuulivoimaloiden aiheuttamiksi todennettuja tosiasioita, sitä ei kukaan voi laillisesti enää kiistää. Ei minkään poliittisen- tai tuulivoimatoimijoiden ostamilla ja tiedeyhteisön nimissä tehdyillä ns. kyselytutkimuksilla sitä ei voida tehdä.

Todisteet vahingollisuudesta ovat ja pysyvät tosiasioina, ei niitä tuulivoimaloiden ominaisuuksia voi asenteellisilla tutkimuksilla pois sulkea. Yrityksetkin on jo ammuttu alas, yksi toisensa jälkeen.

EU:n Komissio voi olla eri mieltä hajoita ja hallitse politiikallaan, ja jos Suomi menee vieläkin lampaana lauman mukana ja sietää kaiken tämän, niin hukassa ollaan: – “Petosta petoksen jälkeen ja petoksen jälkeen vielä petos!” Jes. 24:16

"EU:n Komissio, eli Hallitus, on epädemokraattisesti valittu suvereeni vallankäyttäjä jota parlamentti ei voi erottaa. Eli, EU-valtion rakenne on täsmälleen kopio vanhan Neuvostoliiton Duumasta. Perustuslain myötä (=Lissabon 2009) tulee EU:sta juridinen henkilö, Supervaltio, joka päättää muiden maiden kohtaloista enemmistöpäätöksin".

Suomalaisia viedään kuin pässiä teuraaksi, velkaa kertyy velan päälle kiihtyvällä vauhdilla. "Velan lisääntyessä pelkkä velkojen korkojen määrä on noussut niin suureksi, että sitä maksetaan vuodessa lähes yhtä paljon (2,2 mrd.) kuin millä rahoitetaan Suomen sotilaallista maanpuolustusta (2,4 mrd.) – turhaa rahaa". https://beltsassar.com/tag/valhe/

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu