Seisontatariffi tuulivoimalle estää lisävahingot

Seisontatariffi tuulivoimalle korjaisi syöttötariffin tuhovaikutukset, ja se saattaisi pelastaa blackoutin tuulen puuskien takia, ym. ympäristövahingot luonnossa . Tämä säästäisi myös ihmisiä kärsimästä terveyshaittoja tuulivoimaloiden takia.

 

Luonto kiittäisi ja kaikki olisivat tyytyväisiä. Pekkarinen kumppaneineen ym. tuulivoimatoimijat saisivat seisontatariffia eläkkeelle siirtymiseen asti, – eikä lisää vahinkoja syntyisi. – Seisoskelijan tulee toimittaa SATU-järjestelmän kautta maksatushakemus (sisältää todentajan varmentaman seisonta selvityksen) Valtioneuvostolle kahden kuukauden kuluessa seisontatariffijakson päättymisestä – …  

Onko yhdelläkään poliitikolla uskallusta esittää tuulivoimaloiden tuhovaikutusten estämiseen ja sen tukemisen turhaan rahan menoon parempaa ehdotusta??

 

Energiateollisuus ry vastustaa uusia tuulivoimaa suosivia tuotantotukia.

Kaikki päästövapaat sähkön tuotantomuodot on asetettava samalle viivalle, vaatii energiateollisuuden uusi puheenjohtaja Pekka Lundmark.

 

Nykyinen tuotantotuki on Lundmarkin mukaan kallis ja se on tuhonnut järkevän sähkömarkkinan.

Poliitikoilla on valta tuhota järkevät sähkömarkkinat hölmöllä takuuhintapolitiikalla, tuhovaikutukset on nähty, eikä lisää tämänkaltaisia ratkaisuja saa tehdä. Suomessa on vahva osaamisen taso energiantuotannossa, siitä ovat pitäneet huolen korkean teknisen koulutuksen saaneet henkilöt, ei poliitikot.

 

Koulutuksen ja tutkimuksen hoitaminen tarvitsee rahaa poliitikoilta, mutta ei tuotanto. Itsessään kannattamattoman teollisuuden tukeminen julkisilla rahoilla on tyhmää. 

 

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001017/uutislahetykset/680018/seitseman-uutiset

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu