Valhe ja Totuus

Voiko valheilta suojautua? Suuri osa niistä, jotka ovat valehtelun kohteina, ei ymmärrä tarvitsevansa suojautumista. Muut voidaan vaientaa.

Parisataa vuotta sitten elänyt Fjodor Dostojevski kuvasi saman ilmiön näin: "Kun tekee rikoksen, pitää sen olla niin suuri, ettei kansa ymmärrä sitä rikokseksi!"

 

"Syöttötariffijärjestelmälain nojalla maksettavaa tuotantotukea ei pidetä valtionavustuslaissa (688/2001) tarkoitettuna valtionavustuksena." – Rahat otetaan sähkölaskuissa pääasiassa kotitalouksilta, ei tätä sanota lain tarkoituksessa eikä määritelmissä.

 

Kun markkinahinta alittaa 30 €/MWh on tuulivoiman nautiskelema veronmaksajien avokätinen tuki 53,5 €/MWh (83,5 €/MWh – 30 €/MWh). Vuosina 2011-2015 vastaava summa oli 75,3 €/MWh (105,3 €/MWh – 30 €/MWh). 

 

http://paivanbyrokraatti.com/2015/09/25/pb-mauri-pekkarinen-kesk-ja-tuulivoima/

 

Mediadiktatuurin maissa kansa kyetään psykologisesti oikein suunnitellulla valhekampanjalla saamaan hetkessä uskomaan ihan mitä tahansa. Mediadiktatuurin lisäksi homman voi markkinatalouksissa hoitaa myös riittävän kattavalla mediaomistuksella.

 

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2016/12/tuulivoiman-upeasta-saavutuk…

 

S-pankki esimerkiksi, on saanut kohtuuttoman rahanlähteen valtion tuella veronmaksajilta tuulisähköstä, ylös,alas sahaava tuuli aiheuttaa jättikokoisilla tuulivoimaloilla pelkästään haittoja Suomessa, niin sähköverkkoon kuin terveys-ja ympäristöhaittoina ympäristöön.

 

http://pitkaranta.blogspot.fi/2015/08/tuulivoima-ja-luonto.html

 

Tuulibisnes tuo S-ryhmälle sähkölaskun sijasta rahaa, jota tämä "halpuuttaminen" antaa (yli 60 milj. euroa v. 2016). Yhteisvastuullisesti kotitalouksien sähkölaskuihin on lisätty tuen vaatimat rahat.  – Saisinkohan minäkin tämänkaltaisen lain jolla vain minä voin myydä hankkimani 100 euron setelit 300 euroa/kpl seuraavat 12 vuotta, niin että voisin vähän halpuuttaa menojani. – Vaikka en minä voitolla tuottaisi terveyshaittaa ympäristöön näin mitä muut mm. S-ryhmä tuulivoimaloilla tekevät, niin että ihmiset pakotetaan evakkoon. Hallituksen töppäys on vakavampi asia kuin yksityisen firman tekemä virhe, josta kärsivät vain firman työntekijät. Hallituksen virhe pakottaa vaikka koko Suomen polvilleen köyhäinapuja anomaan maailmalta.

 

Onko sitten mitään tehtävissä? – Hyvät neuvot ovat nyt kalliita.

Millä keinoin tämän mädän infoviruksen leviämistä voidaan estää?

 

Tulisiko julkiseen sähköiseen mediaan tavalla tai toisella saada sisäänrakennetut valhesuotimet? Nythän näitä algoritmejä käytetään vain bisneksen edistämiseen.

 

Tulisiko verkossa julkaistujen valheiden jälkien lyhentämiseksi edellyttää pakollista ja luotettavaa identifioitumista?

 

Sodissa kuolee ensimmäisenä totuus! – Suomen tilanteesta kertoo koruttomasti virsikirjasta poistettu virren 440 toinen säkeistö: 

"Nyt viekas vilppi täällä 

on noussut kunniaan,

on valhe valheen päällä

Ja vääryys voimissaan.

Ei kuulla kurjan ääntä

ja köyhää sorretaan,

ja laitkin rikkaat vääntää

vääryyttä puoltamaan." 

 

Virsiin on pois otettujen tilalle tuotu lähes iskelmiin verrattavia laulelmia.

Kaikesta huolimatta, – Toivotan Hyvää Uutta Vuotta, ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään tuulivoimalaan.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu