Poliittinen ohjaus on vaarallinen tekniseen kehitykseen

Syöttötariffijärjestelmän tarkoitus on taata tuulisähkön tuottajalle ennalta sovittu suuri hyöty valtion takuulla, sähkön kysynnästä huolimatta. Takuuhintajärjestelmä on yksi valtion verovarojen ohjauskeinoista, jonka tarkoitus ei varmaan ollut sähkön tuotantorakenteiden muuttaminen muiden energialähteiden osalta kannattamattomaksi. Näin siinä nyt on vaan hyvää vauhtia käymässä. S-ryhmä ja tuulivoima lobbareiden sijoitusyhtiöt ottivat lain omakseen bisneksestä saadun voiton maksimoimiseksi. Näin saatiin ulkomainen hiipuva tuulivoimateollisuus EU:ssa hetkeksi kukoistamaan ja kotimainen talous ja teollisuus taantumaan. Poliitikkoja kusetettiin hyväksymään puhallukseen laki huijauksen suojaksi.

Lobbarit käyttivät perusteena syöttötariffijärjestelmän saamiseksi ilmastonmuutos pelottelua, ja se naula veti. "Ilmastouskovaiset ovat enimmäkseen harmittomia. Haitallisiksi yhteiskunnalle heidät kuitenkin tekee se, että heidän vaatimansa taistelu ilmastonmuutosta vastaan sisältää monia turhia, kalliita ja jopa elinympäristön mukavuutta ja terveellisyyttä vahingoittavia toimia." Pasi Lehmuspelto, emeritus geologi

Ymmärrättekö mitä seurauksia laajamittaisella ja turhalla tuulivoimarakentamisella on?

http://pitkaranta.blogspot.fi/2015/08/tuulivoima-ja-luonto.html

"Yksi tavoite on saavutettu: Vaatimus riippumattoman ympäristö- ja terveystutkimuksen suorittamisesta isojen tuulivoimaloiden vaikutuksista Suomessa. Vastaavia tutkimuksia on meneillään muuallakin, kuten Tanskassa, jossa isojen tuulivoimaloiden rakentaminen on ollut jo vuoden keskeytyksissä."

– Suomessa haittojen rakentaminen kiihtyi.

http://santavuori.blogspot.fi/2016/12/tuulivoima-alan-nousu-ja-tuho.html

Maailmanlopun ennustuksiin poliitikot uskoi: "Yksi Bios-tutkimusyksikön perustajista Antti Majava jatkaa: napajäätikkö sulaa, juomavesi vähenee, ruoantuotanto kärsii, New York ja lukuisat muut kaupungit hukkuvat mereen, valtiot romahtavat".

"Suomen pitäisi rakentaa välittömästi niin paljon kuin mahdollista aidosti uusiutuvaa energiaa, tuuli- ja aurinkovoimaa, Majava sanoo".

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/miksi-ketaan-ei-kiinnosta-suomi-…

Yhdysvaltalainen tähtitieteilijä, astrofyysikko, astrobiologi ja tieteen yleistajuistaja Carl Sagan kirjoitti kirjassaan ”The Demon-Haunted World: Science As a Candle in the Dark” (1997) näin: ”Surullisimpia historian opetuksia on tämä: Jos meitä huijataan tarpeeksi kauan, pyrimme torjumaan kaikki todisteet huijauksesta. Emme ole enää kiinnostuneita etsimään totuutta. Olemme huijauksen vallassa. On yksinkertaisesti liian tuskallista tunnustaa edes itsellemme, että meitä on kusetettu. Kun annat huijarille vallan, saat sitä tuskin koskaan takaisin.”

Hannu Tanskanen kertoo aivopesusta: "Nyt ollaan siirrytty globaaliin aivopesuun, "ilmastonmuutos" niminen mantra iskostetaan jo alakoululapsiin ja "hiilipeikolla" pelotellaan. Transferenssi-nimisen psykologisen ilmiön välityksellä uususko leviää kulovalkean lailla yksilöihin, joilla omilla aivoilla ajattelu on gibbonin tasolla ja kuorolaulu mieliharrastuksensa. Tälle globaalille mielettömyydelle vetää vertoja vain vuosisata sitten vallinnut kvasitiede nimeltä eugeniikka. Siihen uskoi koko tiedemaailma ja johtavat poliitkot. Kansa ei edes epäillyt, että oli "alempia rotuja". Vasta Hitlerin kuolemanleirit ideologian manifestaationa herättivät kansakunnat painajaisunestaan".

http://www.tiede.fi/keskustelu/47272/ketju/aivopesu_onko_se_mahdollista

Lääkärien etiikka ja Nürnbergin säännöstö? – unohdettua historiaa, vai onko?

– Toisen maailmansodan jälkiselvittelyissä käytiin Nürnbergin oikeudenkäynnit, joissa yhtenä asiana olivat Natsi-Saksassa tehdyt julmat ihmiskokeet. Niiden tunnetuin harjoittaja oli tohtori Josef Mengele eli ”Auschwitzin kuolemanenkeli”.

https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4%C3%A4ketieteellinen_kidutus

"Oikeudenkäyntien pohjalta laadittiin Nürnbergin säännöstö, johon on kirjattu lääketieteellisiä kokeita koskevia eettisiä periaatteita. Säännöstön kulmakivi on ehdoton periaate koehenkilön tietoisesta suostumuksesta".

Tuulivoimaloiden terveys- ja ympäristöhaitta ominaisuuksista ei Suomessa ihmisille kerrota? – Mediadiktatuuri vaikuttaa – ja hallitus tukee avokätisesti vaikka markkinahinta alittaisi 30 €/MWh, silti tuulivoiman nautiskelema veronmaksajien avokätinen tuki on 53,5 €/MWh (83,5 €/MWh – 30 €/MWh). Vuosina 2011-2015 vastaava summa oli 75,3 €/MWh (105,3 €/MWh – 30 €/MWh). – Plus tuen lisäksi saa tuulisähkön vielä myydä. – Viekas vilppi/nerokas tariffi tuo rahat huijareille.

Arkkitehti Jukka Siren kirjoitti Suomen Kuvalehdessä: "Minimaalisella ekosähkön saannilla on aikaansaatu maksimaalinen ympäristöhaitta".

Toiveissa on että eduskunta herää unelmista todellisuuteen kuluvana uutena vuotena. En voi ymmärtää miksi aikuiset ihmiset joiden tehtävä on pitää huolta yhteiskunnan edusta uskoisivat edelleen maailmanlopulla uhkaavien lobbareiden satuja saadakseen lohkaistua verovaroista miljardien tuen yhteiskuntaa vahingoittavaan bisnekseen.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu