Hallituksella ei enää ole kaikki kotona

Hallitus pitää voimassa huoltovarmuutta ja koko energiajärjestelmää vaarantavia lakeja. Vanha tuomarinohje on päässyt hallituksen toimista unohtumaan:  "Kaikki lait pitää olla sellaiset, että ne ovat yhteiseksi hyödyksi, ja sen tähden, kun laki tulee vahingolliseksi, ei se enää ole laki, vaan vääryys, ja on hylättävä."

 

Puheet ei enää riitä, on tehtävä jotain puhalluksen lopettamiseksi. Hallituksen toimia uutisista seuraamalla tulee mieleen kansalaisten velvollisuus, hallitus on asetettava väliaikaiseen holhoukseen velkakierteen katkaisemiseksi. – Jos hallitus ei kykene valvomaan kansan etuja, esimerkiksi huolehtimaan omaisuudesta ja terveydestä, voidaan määrätä edunvalvoja. Edunvalvojan on hoidettava kansallista omaisuutta sillä tavoin, että omaisuus ja sen tuotto voidaan käyttää yhteiseksi hyödyksi ja tyydyttämään kansalaisten henkilökohtaisia tarpeita.

 

"Kepun Mauri Pekkarinenkin tuomitsi aikanaan Fortumin optiot. Myöhemmin elinkeinoministerinä hän ajoi reilut syöttötariffit tuulivoimaloille. 

Sinänsä kannattamattomasta tuulivoimasta on Suomessa tehty Euroopan tuottoisin bisnes veronmaksajien kustannuksella. Nokkelat sijoituspankkiirit ovat haistaneet puhalluksen paikan. Tuulivoimalan rakennuslupa on lupa painaa seteleitä. Netti syyttää Pekkarista myös nepotismista."

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441507786836.html

 

"Energiavirasto kertoo julkisista summista: tuulivoimaa tuetaan vuonna 2019 noin 260 miljoonalla eurolla ja vuosittainen tuki säilyy samalla tasolla vuoteen 2023 saakka. Senkin jälkeen tuki pysyy vuosia sadoissa miljoonissa euroissa."

 

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/tuulivoima-imaisee-miljardien-tukipoti…

 

"Takuuhinnat synnyttävät tuulivoimaloita, mutta Leskelän mukaan markkinaehtoisuus pitäisi palauttaa sähköntuotantoon. Tässä mallissa kansalliset tuet ajettaisiin alas, ja päästöohjaus toteutuisi EU:n päästökaupan kautta."

 

”Markkinoilla on yllin kyllin sähköntuotantoa, joten uutta ei pitäisi enää tuilla synnyttää. Jos markkinaehtoisuuteen ei palata, myös säätövoimaa joudutaan vielä tukemaan”, Leskelä pohtii.

 

"Pohjolan Voima ja Energiateollisuus ry luopuisivat kokonaan uusiutuvan energian tuotantotuesta. Hallituksen energia- ja ilmastostrategiassa esitetään kuitenkin kilpailutettua tuotantotukea, joka rakentuu nykyisen tuen päälle."

 

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/halpa-sahko-sulkee-yha-voimaloita/acjs…

 

Tuulivoimaloiden keskittämiset Suomen länsirannikolle aiheuttaa vakavan terveys-ja ympäristöhaitan alueella. Keskitysleireillä ihmisten olot ovat vaarallisia, kellon ympäri jatkuva infraääni kiduttaminen murtaa terveyden niin ihmisiltä kuin kotieläimiltä. Luonnon eläimet voivat siirtyä kauemmas turvaan.

 

Entä mitä sanoo hallituksen ministeri: "Aloitetaan puolueeton tutkinta", ja hallitus määrää tutkijat oman poliittisen linjan mukaisesti. Ei tätä voi hyväksyä. Kyselytutkimuksien tulokset tunnetaan entuudestaan.

 

Syyllinen on selvillä, ei siitä enää tutkintaa tarvita. Tuulivoimaloiden rakentaminen on ensin pysäytettävä, ja sitten on kutsuttava se Suomen turvallisuuskomitea koolle, jossa olisi lääkäreitä, teknisiä ym. asiantuntijoita. Suomalaisia ja ulkomaalaisia spesialisteja jotka ovat asiaa selvittäneet ja tutkineet kymmeniä vuosia. Tulosten jälkeen harkitaan mitä tehdään vahinkojen korjaamiseksi.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu