Hallitus taipuu tuulivoima syleilyssä

Pääministeri Sipilä ei aio luopua omistajaohjauksesta, vaikka rahavirta valtion kassaan on jatkuvasti kasvanut negatiiviseen suuntaan.

 

Tuskin kukaan muu kuin poliitikot uskovat yhä monimutkaistuvan tukiviidakon toimivuuteen. Oikea ratkaisu on puhaltaa kytkökset/esteellisyys/huijaus peli poikki ja palata perustasolle eli sähkömarkkinoita ei saa tukea valtion varoin (EU:n kilpailulainsäädäntö kieltää sen), EU ei saisi myöskään laatia sitovia uusiutuvan energian vaatimuksia, koska se ei kuulu sen toimivaltaan.

 

Hallituksen ohjaamana valtion takuuhinta on tuulisähkölle yli kaksi kertaa sähkön markkinahinta. Koska tuulivoiman tuloa on sähkön myyntitulo ja menoa valtion maksama tuki, on rahavirta kansantalouden kassaan joka vuosi negatiivinen. Jos laitteiston elinikä on sama kuin tuen maksamisaika, ei laitosta koskaan kuoleteta ja näin sillä tuotetaan pelkästään tappiota. 

 

Kaikki vaikuttaa kaikkeen, miten Taaleri Kiertotalous Ky:n 4 miljoonan sijoitus tähän Sipilän lasten ja lähipiirin omistamaan tappiolliseen Chempolikseen vaikutti hallituksen tuoreeseen "teknologianeutraaliin" uusiutuvien tukipakettiin?

Lisääkö se pääministerin hyvää tahtoa ja ymmärrystä uuden vähintään miljardin tukipaketin "tarpeellisuudesta"??

 

Tuulivoimaa ei saa kannattavaksi, se on tosiasia. Me sijoitamme verorahoja miljardeja euroja turhaan tukena siihen. Osallistuuko hallitus kansainväliseen rahanpesuun suomalaisten verorahoilla?? 

Rahanpesu on rikollista toimintaa.

 

Jos jotain vaaditaan, niin hiilipäästöjen pienentämistä yleisesti hyväksytylle tasolle. (Tanska ja Saksa tuottavat puolet sähköstään hiilellä nyt ja tulevaisuudessa)

 

Tuulivoiman tuotanto heittelee alle 70 MWh – 1400 MWh, rakennettuna on 01.01.2017 mennessä 2404 MVA  (96 %)

 

Tuulivoimala-alueet ovat kaavoitettu Suomessa poikkeuksetta valheellisilla melumallinnuksilla liian lähelle asutusta. Haitat ovat kasvaneet sietämättömiksi. Perheitä pakotetaan lähtemään sairauksien takia evakkoon ilman mitään korvauksia menetetystä omaisuudesta.

 

"Suomessa THL ja Työterveyslaitos tai Hongisto ym. vastaavat eivät löydä infraääntä. He eivät pysty sitä siis mittaamaankaan, tuskin myöskään haluavat sitä löytää. Syitä voi arvailla."

 

http://santavuori.blogspot.fi/2017/01/infraaani-aiheuttaa-terveysongelmia.html

 

"Silti infraääntä tulee oman kokemukseni mukaan tuulivoima-alueiden ympäristössä lähes jatkuvasti – sietämättömyyden aste vain vaihtelee…

 

"Tuulivoimalat myytiin meille turvallisena vihreänä vaihtoehtona. Kuitenkin monet kunnat sanovat, että ne aiheuttavat terveysongelmia. Tähän asti nämä väitteet on hylätty hallituspiireissä ja tuulivoimayhtiöissä. Nyt asiasta on ensimmäistä kertaa vahvoja todisteita: tuulivoimalat eivät ole turvallisia."

 

"Mutta nyt tapahtuu jotain, mitä tuulivoimayhtiöt eivät halunneet kuulla.

– Infraääni on energiaa, jonka spektri on ihmisen normaalin kuulokynnyksen alapuolella.

 

Australiassa tuulivoimateollisuus itse on antanut puolueettomalle tutkijalle tehtäväksi tutkia ilmiötä. Tutkimus on vahvistanut infraäänen vaikuttavan kehoon.Taipuuko demokratia

 

Ääniasiantuntija Steven Couperin raportti, yhden tuulivoimayhtiön toimeksiantaneena, osoittaa, että terveysongelmiin on yhteys."

 

Lisätietoja:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bgtW-F0AcDk 

 

Infrasound emitted by windturbines may well cause health issues. (English, Translated to German)  Julkaistu 22.12.2015

 

"Report from Australia. All over the world the emerging health problems caused by wind turbines is denied by authorities. These people can not bear political responsibility, nowhere in the world. In Australia, now the wind industry has itself commissioned an independent researcher to investigate the phenomenon. He now confirmed the influence of the body through infrasound."

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu