Mitä kuuluu – kuka käskee?

Sipilä ohjailee ja määräilee mediaa kuin banaanitasavallan päämies. Miksi ihmeessä?

 

Koska he eivät tee niin kuin pääministeri haluaa.

 

Sipilän käytös hätkähdyttää hänet aikoinaan valinneita. Ylen toimittajista on parhaat eronneet Ylen palveluksesta, ylhäältä määrätty uutisoinnin sisältö lannistaa ja lamauttaa vapaan kritiikin nykymenosta.

 

Selitys Sipilän käytökselle taitaa olla se, että Sipilä yrittää johtaa maata kuin yritystä. Kun toimitusjohtaja määrää, alaiset tottelevat.

 

Mutta kun pääministeri määrää, eduskunta tai oikeuslaitos saattaakin olla eri mieltä. Jonkun on pakko huomauttaa että, alaisten sijasta kansa onkin pääministerin työnantaja. Media on tärkeä vallan vahtikoira.

Paskalaki tai tuulivoiman syöttötariffi ei enää onnistuisi, Sipilän Chempolis-kuviot vielä meni läpi, mutta ei enää tieverkon yksityistämiseen tähtäävät esitykset.. 

 

Julkiset varat on tarkoitettu yleisen edun mukaiseen käyttöön, eikä yksityisen bisneksen käyttövaroiksi. – Esim. tuulivoima:    http://tuulivahinko.fi/

 

Varaa on vielä, mutta ei hukattavaksi pois yhteiskunnan edun mukaisesta käytöstä, – yksityisiin taskuihin.

http://ketoharju.info/saatavakello/

 

Demokratia, sotesotkut ja rahasotkut, kriisit ja yt-neuvottelut.. – miten sotkuista, hidasta ja turhauttavaa.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu