Tuuliturbiinien terveysvaikutukset ihmiseen vahvistettu

ISO ei ole ihan heti lahjottavissa, miksei Suomessa asiantuntijat ota asiaa vakavasti. Länsirannikolla on kipukynnys jo ylittynyt poliitikkojen mielivallasta.

 

 kts. https://fi.wikipedia.org/wiki/ISO :

"ISO ei ole minkään hallituksen alainen, mutta standardiensa välityksellä sillä on merkittävä vaikutusvalta. ISOn jäseniä ovat kansalliset standardisoimisjärjestöt, yksi kustakin maasta. Suomea järjestössä edustaa Suomen Standardisoimisliitto SFS. ISOn standardit ovat suosituksia. …"

 

"Ontario Wind Resistance viestitti kotisivuillaan 30.03.2017 äärettömän tärkeästä tiedosta: infraäänen vaikutukset ihmiseen on vahvistettu. Ihmiset eivät kuvittele oireitaan, vaan ne ovat todellisia."

 

Seuraavassa (osin vapaa) käännös heidän sivuiltaan, kappalejakoja on muutettu.

 

"Akustiikan insinööri Richard James lähetti juuri tiedoksi Kansainväliseltä standardisoimisjärjestöltä (ISO:lta) saamansa vahvistuksen siitä, että alle 1 Hz:n (hertsin) infraääni aiheuttaa meritautia / matkapahoinvointia (ts. huimausta, pahoinvointia, ahdistuneisuutta jne.).

 

 http://santavuori.blogspot.fi/2017/03/infraaanen-vaikutukset-ihmiseen.html 

 

"Koska on selvästi osoitettu, että teolliset tuulivoimalat tuottavat alle 1 Hz:n pulsoivaa infraääntä, tämä viittaa siihen, että ympäri maailmaa ihmiset, jotka kokevat meritaudin/matkapahoinvoinnin oireita tuulivoimaloista, eivät keksi oireilua. He eivät teeskentele näitä oireita. Kyse ei ole Simon Chapmannin typerästä ”noseboefektistä”.

 

Oireet ovat todellisia, todella teollisten tuulivoimaloiden aiheuttamia.

 

Lyhyesti, tuuliturbiinisyndrooma on todellinen. Tohtori Pierpoint on tiennyt tämän vuodesta 2009 ja osoittanut asian 300-sivuisessa kirjassaan, jonka tuulivoimateollisuus on onnistunut hautaamaan." 

 

ISO 6897

http://resource.isvr.soton.ac.uk/staff/pubs/PubPDFs/Pub11397.pdf

 

https://eprints.soton.ac.uk/79064/

 

2 Viittaukset

 

Seuraavien standardien määräyksiä, joihin tässä tekstissä viitataan, ovat tässä ISO 2631 osaa. Tuolloin julkaisun painokset olivat voimassa. Standardeja tarkistetaan aika ajoin, ja osapuolien sopimukset perustuvat tähän osaan ISO 2631 kehotetaan tutkimaan mahdollisuutta soveltaa Uusimpien standardien esitetyllä tavalla. Jäsenet IEC ja ISO ylläpitää rekisteriä voimassa kansainvälisiä standardeja.

ISO 2041: 1990 , tärinää ja iskuja – sanastoa.

ISO 5805: 1997 , Mekaaninen värähtely ja isku – Ihmisten altistumista – sanastoa.

ISO 8041: 1990 , ihmisen vastaus tärinää – Mittauslaittet.

https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:2631:-1:ed-2:v2:en

https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:2631:-2:ed-2:v1:en

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu