Turvamiehet tuulivoima tiedotustilaisuudessa?

Tuulivoima ideologia oli hyvin suosittua populismia, poliitikot halusivat suosionsa kasvavan ja uskoivat lobbareiden puheet ilmastonmuutosta hillitsevästä tuulivoimasta. Haitta puolesta ei välitetty ja evidenssit piilotettiin.

 

http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/no-nyt-on-kannanotto-isan-munia-sarkee-ja-mummo-kaatuu-viikoittain-tuulivoiman-syy-14125013/

 

ISO 9996:  Mekaaninen värähtely ja isku – Häiriöt ihmisen toimintaan ja suorituskykyyn.

Tämä standardi on viimeksi tarkastettu ja hyväksytty vuonna 2016.

* Siksi tämä versio pysyy ajan tasalla.

https://www.iso.org/standard/17931.html

 

Raha-automaatti kärsii voitelun puutteesta, rahat loppuu, ihmiset ja eläimet ympärillä sairastuu. Tiedotustilaisuuksiin ei saada enää puhujia tuulivoiman edistämiseksi ilman turvamiehiä. 

Päättäjät on tilivelvollisia, miksi valvonta petti, kuka korjasi potin, kuinka vahingot korjataan?? Selvitykset olisi paras aloittaa rehellisesti, ei auta syyttömien syyttely, selitykseksi ei kelpaa etteikö olisi tiedetty.

 

 http://www.siikkis.fi/virran-varrelta/naurattaa-ja-suututtaa-6.538.223715.ab9861a420#.WOXLb9WNS58.facebook

 

Syöttötariffi/takuuhinta tukipolitiikka ruokkii ihmisiä jotka nauttivat ihmisille tuottamastaan kärsimyksestä. Sadismia varten kaikille korkeammille paikoille raivataan ja tasoitetaan Taivaallisen Rahan Aukioita. Rauhallinen luonnontila rikkoutuu, suurista tuulivoimaloista tulee sairaiden ihmisten palvomia raha-automaatti symboleita. 

 

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/tuulivoiman-tuki-siirsi-markkinariskin-veronmaksajille—myos-valtiontalouden-tarkastusvirasto-herasi/ASc2tTF5?ref=ampparit:2608&ext=ampparit

 

"Tuulivoimalat tuottavat alle 1 Hz:n matalataajuista infraääntä, joka liikkuu säännöllisesti toistuvina sykäyksinä ja on ihmiskorvien ulottumattomissa. ISO 9996:1996 standardin mukaan alle hertsin infraääni aiheuttaa meritautia, matkapahoinvointia, huimausta ja ahdistuneisuutta."

 

https://www.suomenuutiset.fi/infraaanen-vaikutuksille-virallinen-vahvistus-kuntien-laitettava-tuulivoimaloiden-rakennusluvat-jaihin-ihmisten-pinna-alkaa-loppua/

 

"Jokainen ihminen on erehtyväinen, mutta vain tyhmä pitää kiinni erehdyksestään."                                  — Marcus Tullius Cicero (106-43 eKr.)

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu