Testi tuhansien terveydellä

"Tuulivoimalat aiheuttavat kohtuutonta haittaa ja todellista vahinkoa yhä useammille suomalaisille eri puolilla maata. Ongelmia aiheutuu kaikenikäisille ihmisille, jotka ovat joutuneet tuulivoimaloiden vaikutuspiiriin.

Päällimmäisenä ovat terveyteen tai työturvallisuuteen kohdistuvat, melun, infraäänen tai jäänheiton aiheuttamat vakavatkin haitat. Monilla niihin liittyvät myös tuulivoimala-alueen aiheuttama kiinteistön arvon aleneminen ja taloudelliset ongelmat sairaspäivistä, ansiotyön estymisestä tai kakkosasunnon hankkimisesta johtuen."

Sivustolta http://tuulivahinko.blogspot.fi/ löytyy lyhyitä kertomuksia tavallisten ihmisten – suomalaisten veronmaksajien – arjesta, jonka tuulivoimalat ovat mullistaneet heidän haluamattaan. Haittaa kärsivien tekstejä on hiukan muokattu ja yksityiskohtaisia tietoja yleistetty, jotta kenenkään henkilötiedot eivät ole jäljitettävissä.

Tämä ei ole harvojen ongelma, vaan tilanne, jossa nämä ihmiset ovat nyt, on yhä useampien todellisuutta yhä kauempana tuulivoimala-alueista muutaman kuukauden ja maksimissaan vain vuosien sisällä – mikäli tähän ei nopeasti puututa.

Kysymys kuuluu: mitä Suomessa todella halutaan?

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu