Hallitus tekee epäeettistä koetta Suomessa

Tuulivoimala oireyhtymästä kirjoittaa Nina Pierpont selvityksen kirjassaan:

  "Kertomus luonnollisista kokeista" – sairastumisien syyt johtuvat tuulivoimaloiden ominaisuuksista!

 

Koska kirja on julkaistu vuoden 2009 lopulla, niin tieto on Suomessa ollut päättäjien hallussa. – Ei atomipommin räjäyttämistäkään ole tehty enää kokeilu tarkoituksessa ihmisten tappamiseen, mutta Suomessa päättäjät löivät viisaat päänsä tuulivoimalan kylkeen, ja päättivät ettei infraääni ym. melusaaste satu jos sen väistää riittävän kaukaa. 

 

Epäeettinen koe päätettiin tehdä suomalaisilla länsirannikolla.

 

 http://www.windturbinesyndrome.com/wind-turbine-syndrome/ 

 

"Luonnollisia kokeita käytetään tutkimusasetelmassa kun ohjattu kokeilu on äärimmäisen vaikea toteuttaa tai epäeettistä, kuten useilla tutkimusaloilla käsiteltäessä epidemiologian (esim. arvioimalla terveysvaikutuksia eriasteisista altistumista (melusaaste) tai ionisoivan säteilyn läheisyydessä asuvia Hiroshiman atomiräjähdyksen aikaan ja taloustieteen (kuten arvioitaessa aikuisten  yhdysvaltalaisten koulunkäynnin merkitystä taloudelliseen tuottoon)."

https://en.wikipedia.org/wiki/Natural_experiment

 

Ihmisiä ei saa pitää  koekaniineina tuulivoimasaasteen yhteiskunnallisessa kestotestissä, se pitäisi olla itsestään selvä asia jokaiselle ainakin Suomessa. – Mitä tällä mielivallalla päättäjät haluavat saada aikaan? – rahan takia vai, se ei riitä vastaukseksi, joku tärkeämpi syy pitää ilmoittaa.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu