Kallis ideologinen sähkö on aina markkinoilla halvin

Erikoinen ja kannattava energiantuotanto syö enemmän kuin pystyy omin avuin tuottamaan. Syöttötariffi pitää itsessään kannattamatonta tuulisähkötuotantoa valheellisesti voitollisena. Tuulivoima tuotiin Suomeen olkiukkojen ilmastonmuutos hömppätiede paketissa. Vuosisadan suurin harhaoppi vei poliitikkoja kuin kuoriämpäriä kompostiin. – Lobbarit julistaa – Se on Suomen velvollisuus osallistua globaalin ilmaston lämpenemisen hillintään, tuulivoimaa on pakko rakentaa, muuten meidät piru perii.

Kyllä Suomi saa näin haluamaansa kunniaa itselleen! Tosin naurun ja pilkan muodossa, mutta kuitenkin. – Meidät on huomattu!!

"Kuten kaikkien näiden elinten, Arktinen neuvosto ei ole enempää kuin tekosyy byrokraateille ja turhille tutkijoille päästä nauttimaan hyvin palkattua työtä, tämän avulla he voivat kuvitella tekevänsä jotain tärkeää, sen sijaan että tekisivät oikeita töitä elääkseen."

Lunta sataa ja suomalaiset ovat huolissaan ilmaston lämpenemisestä.. https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2017/05/12/finland-is-worr…

"Tuuliturbiinit eivät ole puhtaita tai vihreitä ja ne tarjoavat nollaa globaalista energiasta"- Matt Ridley

"Meidän on pysäytettävä kiireellisesti ekologinen teeskentely ja investoitava kaasuun ja ydinvoimaan"

"Kansainvälisen energiajärjestön 2016 Avain Uusiutuvaan Trendiin, voimme nähdä, että tuulivoimaa tarjotaan 0,46 prosenttia maailman energiankulutuksesta vuonna 2014, ja aurinko ja vuorovesi yhdessä edellytetään 0,35 prosenttia."

https://www.spectator.co.uk/2017/05/wind-turbines-are-neither-clean-nor-…

"Kun sanotaan, etteivät aurinko ja tuuli lähetä koskaan laskua, onkin lähemmässä tarkastelussa tuottajaominaisuuksistaan ja tekniikan perusteista johtuen vain harhaanjohtavaa propagandaa."

http://pipa01.blogspot.fi/2017/05/tuuli-ja-aurinko-energiakaanteen.html

Nykyisen poliittisen eliitin arvomaailmassa ”vastikkeettoman avun” antaminen itsessään kannattamattomaan tuulisähkön tuotantoon nostaisi kansakunnan moraalia EU:n näkökulmasta.

Suurten nälkävuosien aikaan 1866–1868 eliitti opetti köyhän tulemaan toimeen omillaan tai kuolemaan nälkään.

"Poliittisen eliitin arvomaailmassa ”vastikkeettoman avun” antaminen rahvaalle nähtiin kansakunnan moraalia rappeuttavana siveellisyyskysymyksenä."

Poliitikkojen ilmastonmuutoksen hillitsemiseen tarkoitetun virheellisen korjausliikkeen ansiosta ei Suomen köyhillä ole varaa ostaa ideologista sähköä.

Kansa taisteli "talvisodan hengessä" toisen maailmansodan yhdessä ja yksissä tuumin yhteisenä päämääränä itsenäisyys, vaikka hävittiin niin kuitenkin itsenäisyys voitettiin.. – kunnes EU sitoi suuruuden hullut suomalaiset poliitikot kanssaan liittoon lupauksillaan. EU:n myötä Suomen piti nousta suosta eikä vajota syvemmälle velkavankeuteen. Lupaukset kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista, maksavat jatkuvasti enemmän. Kaikki on vähän samansuuntaista sumutusta kuin Suomen tuulimylläreillä, – "euron sijoitus tuulivoimaan tuottaa kymmenen takaisin". Vaikka jokainen tietää ettei mikään lupaus joka näyttää ja kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei ole totta, vaan petos. Petoksista kaikkein typerin on itsepetos, tämä on niin hävettävää ettei kukaan itseään arvostava poliitikko enää puhu tuulivoiman tuomasta ilmaisesta hyödystä energiatuotannolle.

EU:n todelliset vallankäyttäjät käyttävät valtaansa (lisävaatimus tuulitariffeista) ja toimivat täysin irrallaan mistään hallituksesta.

Sopimus 2007/ C306/ 01/ artikla 2: “.. ainoastaan unioni voi toimia lainsäätäjänä ja antaa oikeudellisesti velvoittavia säädöksiä, kun taas jäsenvaltiot voivat tehdä näin ainoastaan unionin valtuuttamina.” – näin meitä huijataan?

Nyt se on jo nähty mitä ne suuret lupaukset tuottivat, tuulivoima on länsirannikolla päivittäinen kirosana, ei mikään toinen energiantuotantomuoto ole kerännyt perkeleitä osakseen yhtä paljoa. "Ääni on kuin jääkaapin hyrinää", jne.. Roskaa, Fennovoima/Tuulivoima vertailua, viranomaisten kelvotonta valvontaa esimerkkien valossa.

http://pitkaranta.blogspot.fi/2015/08/fennovoima-tuulivoiman-tavoin.html…

Osa viranomaisista on herännyt ja yrittää nyt hillitä julkisten varojen tuhlausta ideologiseen tuulisähkö tuotantoon. "Virkamiesraportti lyttää tuulivoimatuen. Raportin mukaan uusiutuvan energia tuet nousevat yli 300 miljoonaan euroon lähivuosina. Ajatuspaja Liberan mukaan kyseessä on skandaali."

http://tvky.blogspot.fi/

"Julkista asemaa käytetään väärin pyrkimällä jakamaan taloudellisia tai valtaan liittyviä etuja epäoikeudenmukaisella tavalla ja suosimalla yksilöitä tai ryhmiä toisten kustannuksella."

http://www.uva.fi/materiaali/pdf/isbn_978-952-476-740-8.pdf

Suuret tuulivoimalat ovat terveys- ja ympäristöhaittaa Suomen luonnossa.

"Vaikka Vartinojan voimalat ovat olleet toiminnassa vasta vajaan vuoden, moni on jo herkistynyt melulle ja alkanut oirehtia. Lähiasukkaat jopa viiden kilometrin etäisyydellä kärsivät unettomuudesta, päänsärystä, korvakivuista ja korvien soimisesta. Oireilun osalta on oltu yhteydessä ympäristöterveydenhuoltoon, joka on ryhtynyt asiassa toimenpiteisiin."

Tuula Korhonen Raahen sairaalan anestesiologian ja kivunhallinnan ylilääkäri Raahen Seutu 22.4.2016

Hallitus ei asiassa korviaan lotkauta, tuuli viedä saa ja hallitus suunnittelee uusia selityksiä kansalle, ehkä vieläkin on joku uusi uhka ilmastonmuutoksessa. Asiantuntijoiden järkipuhe uppoaa kuuroille korville. Pieni Suomi pyristelee kuin pieni kala koukussa josta ei pääse irti enää omin avuin – (liian suuri velka).

Mutta poliitikkojen työ on vielä kesken, – EU on vain välivaihe.

Yhdistyneen Euroopan luomista tulee pitää tärkeänä askeleena kohti yhdistyneen maailman luomista.” – Ponsi nro 7, Haagin konferenssi toukokuussa 1948. – Hurjat on tavoitteet, hurjia ovat tavoittelijatkin.

Tuulivoima syö väkisin osan suomalaisista mieron tielle. – Irwin lauloi levylle tänäänkin vielä paikkaansa pitävän tekstin.

https://

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu