Mätä, korruptoitunut hallinto aiheutti miljardien ympäristökatastrofin.

Tuulivoima on luonnonvoimaa

Suomen johtajat ovat harhaanjohtajia, ilmaston lämpenemisen hillintään oli pakko saada syöttötariffi tuulivoimalle, oli pakko EU sopimusten mukaan. Nyt Pohjanmaa ja länsirannikko on rikottu tuulivoima-alueiksi, pilattu perinnemaisemat, aiheutettu terveys- ja ympäristöhaitat, ajettu osa perheistä evakkoon kodeistaan, pudotettu kiinteistöjen arvot nollaan meluhaittojen alla. Ja kuka hyötyi, – muutama sijoittaja, suomalaisten verotuksella?

 

Tuulivoimalat markkinoitiin Suomeen ilmastonmuutos ja CO2 päästöjen vähentämisen pakolla. Saksa ei hiilivoimaloitaan lopeta vaan lisää niitä, tuulivoimalla yritetään Saksassa poistaa ydinvoima pois markkinoilta 2022 mennessä, hiilivoiman määrä yritetään sen jälkeen puolittaa 2035 mennessä. Ydinvoima on taas ilmaston kannalta puhdasta perusvoimaa, jota Suomikin rakentaa lisää.

 

Pelkkää bluffia nämä tuulivoiman edistämisen selitykset kun valtion takuuhinta/syöttötariffi on se voima, joka pitää Suomessa ulkomaiset tuulivoimalat pystyssä. Eikä Suomella ole siihen enää valtaa ja voimaa puuttua koska on EU. Köyhät kyykkyyn, ja sähköt poikki jos ei pysty sähkölaskujaan maksamaan, näin se on Saksassakin.

 

Haittavaikutusten korvaaminen näiden kiinteistö-arvojen romahtamisen takia ei ole sovittu kuinka vahingon aiheuttaja ne korvaa. Sehän on aivan selvä, kyseessä on katastrofaalinen ongelma, pakko ne on korvata. Mehän maksettiin ajallaan kaikki sotakorvaukset pois, vaikka aikaa meni vuosikymmeniä. Syöttötariffi on niin massiivinen että sen täytyy kattaa myös haittavaikutusten korvaus.

 

Saksassa on jo tullut mitta täyteen. "Eilen Saksan väkirikkain osavaltio Nordrhein-Westfalen äänesti uuden hallituksen. Vanha hallitus joka koostui SPD sosialistien ja Vihreän puolueen koalitiosta potkaistiin ulos äskettäisissä vaaleissa ja on eilisestä asti korvattu uudella CDU ”konservatiivien” ja vapaamarkkinaystävällisemmän Vapaat Demokraatit FDP koalitiolla".

https://myteurastaja.wordpress.com/2017/06/29/loppu-tuulirupellimetsille/

 

"Ei ymmärrä! Ko heitetää saattuhannet miljoonat hukkaan tuulivoimaloihe vietäväks, ni ne onkii sellasii merkkilöi jois ei oo paljo ymmärtämistä. Luulet sie jot sellast tehhää muute ko sen takkee jot mittää ei maheta? Kaik o mänt. Mie oon sen tient kauva". (Rokka ennakoi jo toisessa maailmansodassa tämän globaalin ilmasto/tuulivoima sodan loppua, kun rahat on loppu)

 

Pieni ihminen on avuton suuren ja mahtavan tuulivoima koalition edessä, ei voida mitään, KHO viimeistään tuomiollaan lyö aiheellisen valituksen tekijän ja oikeuksiaan puolustavan ihmisen maanrakoon. Demokratialle ja oikeudenmukaisuudelle ei näissä päätöksissä anneta mitään arvoa. – Ei sellaista kuin ammattietiikkaa enää tuulivoima päätöksissä kunnioiteta, kaavoittaja tekee kaavan niin kuin pyydetään, mallinnukset, melurajat piirretään karttaan ettei asunnot jää rajan sisäpuolelle jne. Kaikki tehdään tuulivoimalan pystyttämiseen sopivaksi, eikä haittavaikutusten mahdollisuutta oteta huomioon. Ja nämä sitten KHO hyväksyy!

 

Trump sulki ilmasto huijareilta rahahanan, maailmanlopun pelottelu ei ole jatkossa enää hyvä bisnes. 

 

"Donald Trump ’s EPA is facing a tsunami of vitriol for trying to drain the DC swamp of rogue regulators that rule with made-to-order scientific lies and invented threats, such as its ruling that the carbon dioxide which makes life on Earth possible is a pollutant" 

 

"When President Trump proposed a $1.6 billion cut from the EPA's expected $8.1 billion budget, employee screams of doomsday intimidated Congress into forking over the full gimme-gimme."

 

http://www.cfact.org/2017/06/28/u-s-funding-dubious-science-and-unfounded-fear/

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu