Tuulivoimatöppäyksestä saa valittaa

Valitukset kuitenkin hylätään viimeistään KHO:ssa. Laki syöttötariffista tuulivoimalle antaa koskemattomuuden suojan valtion tuen varassa toimivalle rahasammolle. "Väärin saatu, ei ole saatua". Tämän perusasian herrat vaan unohtavat, ja se tulee Suomelle kalliiksi.

Syöttötariffin synnyttäminen vei poliitikoilta ArvoPohjat mutiin, saman perheen Arvo Valinta petti, ja kepulikonsteilla saatiin aikaan rahasampo, "viisas tariffi", rahaa tuulen tupiin, siitä syntyi uusi runo Kalevalaiseen tapaan:

"Sitä punavihreät ja Pekkarinen, puhuja iän-ikuinen,
puhua tuputtelivat, lakeja venyttelivät.
Puhuivat tariffin taitavasti: perustahan on takuuhinta,
toiseksi on sähkövero, syntyi pohjaton rahamylly tukijoille".

Tulossa on vielä uusi "teknologianeutraali" tukimuoto, paljonko se tuleekaan lisäämään tukirahaa ja mihin se sitten suuntautuu? Tukimäärä kuitenkin lisääntyy aiemmista lukemista reilusti ja kätkee myös piilotukia alleen ainakin sähkölaskun nousun muodossa.

Mylläreillä ja heidän seuraajillaan on laput silmillä kun väittävät, että tuulivoimaa arvostelevia juttuja käsitellään tasapuolisesti uusiutuvia ylistävien ja ilmastonmuutosta demonisoivien artikkeleiden kanssa. Mutta suhteellisuudentaju on vaikea asia niin tuulivoiman kokonaisenergiantuotannon ymmärtämisessä kuin julkisuudessa käsiteltyjen tuulivoimakriittisten kannanottojen lukumäärän yhteenlaskussa. 

Ennen haluttiin vähentää energiankulutusta, nyt sitä halutaan ehdoin tahdoin lisätä rakentamalla uutta ns. "puhdasta" energiaa, "ympäristön kannalta kestävästi ja sosiaalisesti oikeudenmukaisesti" – Vaikka tämänkaltainen sanahelinä on hyvin ulkokultaista selittelyä terveyden- ja ympäristön hyvinvoinnin kannalta suurten haittojen takia.

"Uusi Tutkimus Päättelee Euroopan Tarvitsevan Aina 100% Perinteisen Energian Varavoimaa"

"Tässä yksi viesti  tuulivoimaan takertujille jotka kieltäytyvät tunnustamasta kuinka surkeaa se todella on".

https://myteurastaja.wordpress.com/2017/07/06/tuulen-tupia/

ttps://www.vgb.org/studie_windenergie_deutschland_europa_teil1.html

SuomiAreenalla myös näkyi ja kuului tämä jatkuvasti kiihtyvä tuulivoimakriittisten ihmisten eriarvoinen kohtelu, se on niin somessa kuin mediassakin näemmä hyväksytty, – leimaaminen ja mollaaminen, ei tällaista muiden energiamuotojen vastustajiin kohdistu.

https://www.katsomo.fi/#!/jakso/786902

 "….matalataajuinen melu vaimenee dramaattisen nopeasti ilmakehässä…" (Kati Juva)  = Fysiikan lakien vastainen väite!

"Nosebo, tuulimyllyt ja homealtistus"  – Kirjoittaja, dosentti, neurologian erikoislääkäri, Kati Juva oli asiantuntijana "monta ääntä tuulivoimasta" tilaisuudessa SuomiAreenalla.

Nosebo – negatiivinen plasebo

"Placebolla on kuitenkin ilkeä sisarpuoli nosebo, jonka vain harva tuntee.  Tässä on kyse samasta, mutta vastakkaiseen suuntaan vaikuttavasta ilmiöstä. Negatiiviset odotukset, uskomukset ja pelot aiheuttavat ja lisäävät monenlaisia oireita".

http://viite.org/2016/11/nosebo-tuulimyllyt-ja-homealtistus/

Ja tätä erikoislääkäriä Suomen tuulivoimayhdistys pitää asiantuntijana, joka saa MTV:n tilaisuudessa kertoa tuulivoimaloiden ominaisuuksista, joka lähetetään suorana Suomen kansalle? – Kritiikki tilaisuudessa kiellettiin.

Kudosten ominaisvärähtelytaajuus on infra-aaltojen alueella. Jos ymmärtää hiukankin fysiikkaa ja fysiologiaa niin ilman mitään tutkimustakin järkevä ihminen ymmärtää, ettei tuollaisissa vellovissa olosuhteissa elintoiminnat ole normaaleja ja varmasti pitkään vaikuttaessaan aiheuttavat monenlaisia vahinkoja ja häiritsevät todella pahasti solutason toimintaa.

Entä ydinvoima, sitä saa vastustaa vaikka kuinka mielipuolisin argumentein ja siihen suhtaudutaan täysin korrektisti, mutta tuulivoiman aiheuttamista terveys- ja ympäristö ongelmista huolestuneita, sairastuneita ja ahdistuneita ihmisiä saa mollata ja leimata surutta ja huoletta. – Räjähtävät lepakot, jotka perustuvat täysin tieteellisesti todistettuun barotraumaan, väännetään hullujen horinaksi eikä juttuja oikaista vaikka toimittajille lähetettäisiin linkit tieteellisiin tutkimuksiin.

Kaksoisstandardit ovat julmia, hakkuita saa ja pitää vastustaa mutta vain vihreille sopivista syistä, luontoarvoja saa puolustaa mutta vain vihreille sopivista syistä, tuulivoimalaa ja puita saa halata, ja metsiä rakastaa, mutta vain vihreille sopivista syistä, rantarakentamista pitää rajoittaa, mutta vain vihreille sopivista syistä, hiljaisuutta saa ylistää ja melusta saa valittaa mutta vain vihreille sopivista syistä, kansalaisoikeuksia pitää puolustaa mutta vain vihreille sopivista syistä, listaa voi jatkaa loputtomiin. Tämänkin saa toki kuitata sillä, että meistä vain tuntuu siltä.  "Harmittaa yleensä" asiaa "pelon hälventämiseksi" selvitettiin SuomiAreenalla vihreiden tuulivoima lobbareiden yksinoikeudella totuuteen.

Hallitus ei ymmärrä kuinka ihmisiä nyt jo viluttaa (huom. l- ja t- kirjaimen pieni ero), kun hallitus edellyttää fossiilisista polttoaineista luopumista ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi, ja edellyttää siirtymistä tuuli- ja aurinkovoiman käytön tehostamiseen energiankulutuksen vähentämiseksi.

Tollokatastrofilla on tarkoituksensa? -Ehkä joku osaa sanoa mikä se on, ja perustelujen kanssa, että ymmärtäisin sen sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tarkoituksen, samalla moni muukin denialistiksi haukuttu ja pilkattu ymmärtäisi. Yleensä asiantuntijat suosittelevat virheellisen toiminnan ratkaisemiseksi kolmen askeleen metodia (toimii vain jos vilpittömästi tarkoittaa näitä):
1. Myönnä
2. Pahoittele
3. Korjaa

Suomen tuulivoimayhdistys (STY) ja asian hyväksyneet päättäjät valitsivat tässä tuulivoima lobbauksessa tyystin eri lähestymistavan:
1. Vähättele
2. Selittele
3. Syyttele

Kukin taaplaa tyylillään. Tämä on hyvin linjassa aiemman toiminnan kanssa, ei tämä ole pahansuopaisuutta, koska Johdonmukaisuus on hyve! – Tuulivoima huijauksessa viedään julkista rahaa muutaman sijoittajan salaisille tileille pois Suomesta hyvin johdonmukaisesti. (Hallitus johtaa toimintaa)

Mielettömän kallista ajoittaista tuulisähköä tuotetaan valtion n. 250% tuella. Tuote on sekundaa, jonka perinteiset sähköntuotantomuodot korjaavat priimaksi sähköverkon pystyssä pitämisen takia. "Tuki ja voitto ovat isommat kuin liikevaihto, tuki suurempi kuin kaikki kustannukset ja sähkön saa vielä myydä markkinoille". (E-J Korhola)

Tietoisesti tappiollista liiketoimintaa 2500 euron pääomalla perustetuissa firmoissa tehdään yleensä rahanpesun takia, mutta olisiko tuulivoima bisneksessä rahanpesusta valtion tuella kysymys? – Ei mitään myönnetä. – Entä CO2 päästöjen vähentäminen ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi? Se on alkuperäinen tuulivoiman rakentamiseen pakottava perusta, jonka varaan lobbarit propagandaa julistivat ja saivat syöttötariffi asetuksen läpi eduskunnassa. – CO2 lisääntyy, ilmasto viilenee, ja tuulivoiman tukeminen jatkuu??

http://www.tiede.fi/keskustelu/71102/ilmasto-viilenee?page=67

http://www.saaforum.tk/2016/08/25/golf-virran-reitti-ja-sen-muutokset-ja-taman-vaikutussuomen-saahan-suomen-saatilastoihin/

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu