Köyhää kansaa kyykytetään

Tuulivoimalat aiheuttivat valitustulvan hallinto-oikeuksiin, – sitä hillittiin tylyllä tavalla, maksut nousivat 100% kalliimmaksi: "Valitusten oikeudenkäyntimaksuja on nostettu turhien valitusten karsimiseksi ja prosessien nopeuttamiseksi." – Tämä näkyy satojen tuulivoimaloiden rakennuslupien määränä, nyt ne odottavat kieli pitkällä tukirahaa jota otettaisiin miljardeja euroja julkisista varoista itsessään kannattamattomaan toimintaan.

Valituksien käsittelyä sujuvoitettiin, se päätettiin Ympäristöministeriön asettamassa Tarastin ryhmässä, mukana oli myös KHO:n tuomari.

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/153891/YMra_13_2015.pdf…

Haitallisen melusaasteen vaikutuksista ihmisiin aiheutuu häiritsevyyttä ja unihäiriöitä mikä puolestaan voi johtaa pahempiin vakaviin ongelmiin, kuten kohonnut verenpaine tai sydänsairaus. On myös yhä enemmän tieteellistä näyttöä ihmisen aiheuttaman melun haitallisista vaikutuksista luontoon. Luonnossa monet lajit luottavat tärkeään akustiseen viestintään elämässä, kuten ruuan löytämisessä tai kumppanin paikallistamiseksi. Meluhaitat vaikuttavat näihin toimintoihin.

WHO:n mukaan melu kuuluu ympäristön stressitekijöihin, jolla on suurin vaikutus kansanterveyteen, ja ympäristövaikutukset on stressitekijä, joka kasvaa edelleen. Tuulivoimalan melu-ominaisuudessa on mukana infraääniä, sitä ei kuuloaistilla tunnista, se tuntuu ja vaikuttaa elimistössä, tämä pitäisi huomioida kodeissa ja työpaikoilla.

Suomi sitoutuu kaikenmaailman huijareiden bisnekseen maksumiehenä.

"Pariisin sopimuksen mukaisten vaatimusten täyttämisestä aiheutuvat kustannukset ovat arviolta 1 biljoonaa dollaria vuodessa! "Big Brotherin tulevaisuuden" häikäilemätön visio on aivan kuin George Orwellin loistava ja hauras romaani, 1984 !"

https://townhall.com/columnists/dennisavery/2017/08/07/heres-how-to-avoi…

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu