Suomesta tuli maailman ensimmäinen maa, jossa luonto sai oman liputuspäivän

Luonto ei osaa arvostaa liputuspäivää, eikä länsirannikon väki välittäisi liputtaa hallituksen tukemaa hävitystä tuulivoimaloilla. Luonnonmukaisen ympäristön turmeleminen vahingoittamisvälinein on ympäristörikos. Tuulivoimala hiljaisessa Suomen luonnossa on vahingoittamisväline, se on fakta.

 

"Tuulivoimaloiden havaitut vaikutukset paikallisen kasvillisuuden kasvuun Pohjois-Kiinassa"

 

http://www.mdpi.com/2072-4292/9/4/332/html

 

"Tuulipuistot vaikuttavat kasvillisuuden kasvuun muuttamalla paikallista ilmastoa ja vahingoittaa kasvillisuusrakenteita värähtelyn kautta. Tiettyä tuulipuistoa varten estävä vaikutus olisi määritettävä ottaen huomioon paikalliset taustaympäristötekijät (esim. Lämpötila ja maaperän kosteus) sekä kasviston tarpeet erilaisilla kasvillisuusolosuhteilla. Tuloksemme herättävät mielenkiintoisia kysymyksiä siitä, ovatko nämä häiritsevät mallit havaittavissa myös muissa ympäristöissä, sekä puhtaan energian tuotannon ja ekosysteemitoimintojen mahdollisen tukahduttamisen välillä."

 

"Potential reasons for the inhibiting effects are as follows: (1) inhibited photosynthesis through increasing water stress and enhanced autotrophic respiration through increasing daytime and nighttime temperatures and (2) downwind inhibited growth status and photosynthesis induced by the downwind warming effect. Our analysis provides clear observational evidence of the inhibiting effect on vegetation growth caused by WFs in the Bashang area of Northern China."

 

"Potentiaaliset syyt estovaikutuksille ovat seuraavat: (1) estivät fotosynteesin lisäämällä veden jännitystä ja tehostetusta autotrofisesta hengityksestä lisäämällä päivällä ja yöllä olevia lämpötiloja ja (2) alaslataa inhiboidun kasvun tilan ja fotosynteesin aiheuttamaan alaslämmityksen vaikutusta. Meidän analyysi antaa selkeän havainnollisen näytön kasvun kasvun estävästä vaikutuksesta WF: iden aiheuttamaan Pohjois-Kiinan Bashangin alueella."

 

Euroopassa on todettu ihan samaa vahinkoa ympäristölle tuulivoimapuistoista.

 

"On tunnettua, että infraääni ja pulssi valo häiritsee ihmisiä tuulivoimalan läheisyydessä. Se koskee myös eläimiä poro- ja riista näyttävät välttää niitä. Turbiinin siivet liikkuvat niin nopeasti, että linnut ja lepakot eivät ehdi väistää pois törmäämättä ja kuolematta.

 

Nyt raportti häiriöistä myös kasvillisuuteen."

 

http://klimatsans.com/2017/06/30/vindkraft-stor-aven-vaxter/

 

Tieteellinen tutkimus osoittaa nyt sen mikä on myös maallikon mielestä juuri näin, nämä n. 150 m. korkeat tornit joiden huipulla on n. 250 tonnin painoinen konehuone, turbiini, ja n. 70 m. pitkät siivet hakkaavat ilmanpaine pulsseja tornin ohituksessa niin siitä syntyy se värähtely-insinöörin painajainen. Eikä se värähtely mihinkään jälkiä jättämättä katoa, niin kuin nämä tuulella rahaa tienaavat herrat väittävät poliitikkojen unelmasta. Maaperä välittää värähtelyt kauas ympäristöön, ja haitat näkyy ja tuntuu niin ihmisissä kuin luonnossa. Poliitikkoja vedettiin mennen tullen kölin alta tuulen kaupustelijoiden mainosjutuilla puhtaasta energiantuotannosta ilman haittoja. –  Ekosysteemitoiminnat tukahdutetaan tuulivoimala-alueilla ja ympäristössä, eikä perinteisistä sähköntuotanlaitoksista päästä eroon tuulivoiman avulla. Saksa ei tule toimeen ilman ydinvoimaa eikä yhtään hiilivoimalaa voi sulkea energian huoltovarmuuden ylläpidon takia.

 

Melu – kuuroksi tekevä tappaja:

"Kasvava näyttö osoittaa, että melulla voi olla vakavia terveysvaikutuksia. Viimeaikaiset tutkimukset ovat liittäneet meluhaittoja kuulon menetykseen, unihäiriöön, verenpaineeseen, sydänsairauksiin, aivojen kehitykseen ja jopa lisääntyneeseen dementian riskiin".

 

http://www.newstatesman.com/politics/uk/2017/08/deafening-killer-why-noise-will-be-next-great-pollution-scandal

 

Suomessa poliitikot ja kuntapäättäjät sulkevat silmänsä ja korvansa eivätkä tunnusta tosiasioita. – Tuulivoima buumi on Suomessa ollut paha poliittinen töppäys jolla on kauaskantoiset vaikutukset yhteiskunnassa ja luonnon ympäristössä.

 

https://santavuori.blogspot.fi/2017/08/tuulivoimaloiden-infraaani-uusi.html
http://i.imgur.com/mJIxsNV.jpg

 

“Hulluutta on tehdä sama asia uudelleen ja uudelleen ja odottaa erilaisia tuloksia. Jos etsit erilaisia tuloksia, älä tee samaa asiaa joka kerta.” – Albert Einstein – Lisää tuulivoima tukea vaativat vihreät luonto terroristit, ja EU:n tuulivoimateollisuus nauraa tyytyväisenä onnistuneelle huijaukselle.

 

Ei se riittänyt Suomen poliitikoille että muualla tehtiin virheet jotka todettiin kokonaisvaikuttavuus tutkimuksissa, härkäpäisesti oli tarve ottaa julkiset rahat unelmahöttöön samoilla huijaukseen sopivilla tekosyillä, vaikka lopputulos oli tiedossa.

 

”Ihmiset, jotka uskovat fysiikkaan tietävät, että menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden ero, on vain itsepäisesti pysyvä illuusio.” – Albert Einstein – Valtakuntaan sähkö tuulivoimalla on illuusio, jota poliitikot rahoittavat valtion rahoilla.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu