Poliitikot jättävät likaisen tahran Suomen luontoon ja historiaan.

Kaikki alkoi siitä kun Pekkarinen runnasi tuulivoimalle syöttötariffi/takuuhinta lain läpi "kavereilleen" eduskunnassa joulukuussa 2010. Laki 1396/2010 antoi ilman sen kummempia kokonaisvaikuttavuus selvityksiä Suomessa tuulivoimalla tuotetusta sähköstä niin suuren takuuhinnan että vain ne ehtivät apajille joilla oli jo ennakkoon tieto tulevasta lottovoitosta. "Tuki ja voitto ovat isommat kuin liikevaihto, tuki suurempi kuin kaikki kustannukset ja sähkön saa vielä myydä markkinoille". (E-J Korhola) Se oli se Pekkarisen "nerokas tariffi", sitä muistellaan turuilla ja toreilla vielä monta vuosikymmentä, vaikka se tuki lopetettaisiin heti.

 

Tuulivoima on itsessään kannattamaton sähköntuotantomuoto, tämä on fakta. Poliitikot saivat itsessään tappiollisesta toiminnasta valtion takuuhinnan avulla erittäin hyvin voittoa tuottavan, ja ilman omaa riskiä. Yleensä tietoisesti tappiollista liiketoimintaa tehdään rahanpesun takia. Tuulivoiman valtion tuki on tästä erinomainen ja käytännössä hyväksi havaittu. (mm. Italiassa on rikollisilta omaisuudet takavarikoitu ja rikolliset laitettu rautoihin) Suosiiko Suomessa poliitikot rikollista rahanpesua? – Kaikki selviää aikanaan. 

 

– Ei ainakaan yhteiskunnalle ole tullut vielä muuta kuin tappioita, vaikka esim. Jari Suominen (STY) lupasi: "Kyseessä on siis todella kannattava sijoitus. Energiaomavaraisuuden paranemisen ja päästöjen vähenemisen lisäksi yhteiskunnan voidaan laskea hyötyvän yhdestä tuulivoimaan sijoitetusta eurosta jopa reilut 10 euroa." – Mihin me jouduttaisiin luvattujen rahojen kanssa? – nyt jo saisimme yli 100 miljoonaa euroa kuukausittain johtaja J. Suomisen (STY) mukaan. – Ei tämä voi olla totta: http://tuulivahinko.fi/ 

Poliitikkoja kusetettiin oikein kunnolla, eikä enää muka voitaisi seteliselkärankaisia maailmanlopun ennustajia uskovien poliitikkojen töppäyksiä korjata, vaikka nyt uutisissa kerrottiin vihreiden (Touko Aalto) haluavan leikata yritysten tukia.

 

"Kaikki lait pitää olla sellaiset, että ne ovat yhteiseksi hyödyksi, ja sen tähden, kun laki tulee vahingolliseksi, ei se enää ole laki, vaan vääryys, ja on hylättävä". = vanha tuomarinohje. 

 

Muuten ulkopuolelta viisasta ihmistä esittävät poliitikot kertovat ettei Suomen perustuslaki taivu tehtyjen vahinkojen korjaamiseen. – Sekään ei pidä paikkaansa, perustuslakia voi tulkita myös niin että tuki tuulivoiman osalta poistuu. Omaisuuden suoja voi koskea ainoastaan poistojen jälkeistä hankinta-arvoa. – Ei siis tuottoja.

 

Prosessi virheen korjaamiseksi on lopettaa tukiaiset ja lunastaa kalusto pois mikäli tuottaja sitä vaatii. Näin huolehditaan omaisuuden suojasta. – Ehkä tämä virhe on niin uskomaton, ettei sitä voida korjata. "Sori siitä", ja annetaan vääryyden jatkua, päättävät sisältä korruption vaivaamat mädät poliitikot.

Maaseudulla on vaan tapana levittää tunkio välillä, – jos se kasvaa liian suureksi, se syttyy palamaan, – tuulivoimatunkio kytee jo.

 

Tähän asti on tuulivoimaloiden haittavaikutuksia käsitelty ja otettu huomioon pelkästään tuulivoiman puolesta puhujien mielipiteillä. Suomen tuulivoimayhdistys (STY) ja asian hyväksyneet päättäjät, myös terveysala (THL) valitsivat tässä tuulivoima lobbauksessa tyystin eri lähestymistavan:

1. Vähättele
2. Selittele
3. Syyttele

Yleensä asiantuntijat suosittelevat virheellisen toiminnan ratkaisemiseksi kolmen askeleen metodia (toimii vain jos vilpittömästi tarkoittaa näitä):
1. Myönnä
2. Pahoittele
3. Korjaa

 

Alan johtavien tiedemiesten tieteelliset tutkimukset toteavat yksiselitteisesti tuulivoimaloiden syyksi lähellä asuvien ihmisten sairastumiset. Turbiineista lähtevä vellova muuttuvilla taajuuksilla kauas kulkeva pulssaava ilmanpaine vaikuttaa ihmisen elimistöön. Mutta tietoa ei oteta vastaan. – Tuulivoima myönteiset ja valtion rahoilla kustannetut alan toimijoiden hyväksi työtä tekevien näennäistutkimukset, globaali lahjonta, lobbareiden vääristelyt ja oman voiton maksimointi ovat esteenä puolueettoman tieteellisen tiedon vastaanottamisessa. Tuulivoimaa edistävien mielipiteillä jatketaan, ja vielä pyydetään lisää kansalaisia osallistumaan vapaaehtoisesti tutkimuksiin joihin osa länsirannikon väestä on jo pakotettu, mutta ei tuulivoimamelusta kärsiviä kuunnella eikä oteta kokemuksia todesta. Nyt vihreää sanomaa julistetaan tuulivoimalasaasteella, jälki on murskaavaa luonnossa. – Tulkaa retkeilemään tuulivoimapuistoihin, niin ymmärrätte mitä tällä "vihreällä" politiikalla on saatu aikaan.

 

https://santavuori.blogspot.fi/2017/08/tuulivoimaloiden-infraaani-uusi.html
http://i.imgur.com/mJIxsNV.jpg

 

"Tuulivoimaloiden naapurit ympäri maailmaa ovat vaatineet jo jonkin aikaa että terveysviranomaiset julkaisisivat tällaisen tutkimuksen mukaan lukien infraäänipiikit ja seismiset värähtelyt lähistön kodeissa. Mutta tämä on kielletty heiltä. Lääkärit ovat paljolti auttamassa teollisuutta, ei uhreja. Tämä toistaa vuosien takaista tohtorit tupakan puolesta propagandaa."

https://myteurastaja.wordpress.com/2017/07/23/kanojen-lukutaito/

 

"Haluaako suomalainen yhteiskunta ottaa nämä ihmiset elätettäväkseen? Menettää heidän verotulonsa? Maksaa heille sairaspäivärahaa ja työkyvyttömyyseläkettä?"

http://tuulivahinko.blogspot.fi/

 

Ei tuulivoimatappioita paranna sekään että suurempiakin töppäyksiä poliitikoilta on nähty ja koettu.

"Jostakin syystä talouselämän lehdet ovat lähes vaienneet paljon huono-onnisemmasta GrowHow-kaupasta, jossa jopa 30 miljardin omaisuus myytiin 207 miljoonalla. Ehkä virhe on täysin uskomaton".
http://mita-olisi-tutkittava.blogspot.fi/2008/09/growhow-liian-suuri-erehdys.html

 

Tuulivoimahelvetistä pitää tehdä selviytymisopas vertaistueksi muille, juuri niin kuin vastaava opas on tehty homekotihelvetistä. Ns. "vaatii lisätutkimuksia" on turhaa, kun on jo paskat housussa.

 

"Kriisin keskellä Makaroffin perhe jäi yhteiskunnan tukiverkostojen ulkopuolelle. Vaikka kaikki omaisuus irtaimistoa, vaatteita ja kotia myöten tuhoutui, vakuutus ei korvannut heille senttiäkään."

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005338621.html

 

"Homekotihelvetistä selviytymisopas" – perheet kriisin keskellä yksin, ei virallista yhteiskunnan apua. – Ihan kuin kuuntelisi tuulivoima keskustelua tuulivoima-alueen lähellä olevissa baareissa ym. tilaisuuksissa joissa ihmiset saavat kertoa kokemuksistaan.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708292200351612_u0.shtml
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708292200354256_u0.shtml
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708292200354267_u0.shtml

Ei nyt aloittavalta eduskunnalta työt lopu, jos vaan työhaluja löytyy. Paljon jää tekemättä vaikka pahimmat virheet korjataan. Virheistä pitää oppia eikä enää koskaan samanlaista töppäystä saa eduskunta ilman perusteellista vaikuttavuusselvitystä läpi päästää. Huom. valta on vieläkin kansalla.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu