Ei paska punniten parane, "Tuulivoima on ykkönen"

Kun lasketaan kustannuksiin mukaan tuulivoiman aiheuttamat haitat, niin ei tuulivoimaa olisi koskaan otettu Suomen sähköntuotantoon kokeiltavaksi. Maailmalla oli jo ihan tarpeeksi kalliita kokeiluja loppumassa jo v. 2011, ei vihreä ideologia sitä uskonut. Oletus oli että Suomen talous kestää vielä 12 vuoden ylimääräisen kuppauksen tuulivoima huuhaalla, onhan se paska mennyt muuallakin läpi kontrollin. Roskan tukemiseen varattiin n. 4 miljardia euroa julkista rahaa. Valtion offshore tuulivoima demonstraatiosta on tulossa vielä lisää tappiota merenalaisen luonnon tuhoamisessa ja ympäristössä asuville ihmisille.

 

Lappeenrannan teknillisen yliopiston julkistama vertailu sai kaikki lehdet julkaisemaan "tuulivoima on ykkönen" propagandaa suurilla otsikoilla. Ei sitä dopingia mainittu kilpailussa, – valtion takuuhinta 83,50 euroa megawattitunnilta, ja bisnestä saa tehdä ilman omaa riskiä. Tuulisähkön saa vielä sekundana myydä ja voittoa tulee takuulla vaikka sen antaa ilmaiseksi verkkoon.

 

Länsirannikko on jo Suomesta vallattu, mitä tekee hallitus? – tukee hyökkäystä ja tuomitsee vastustajat.

”Uhreilla on diagnosoitu pysyviä kuulonmenetyksiä, vakavia päänsärkyjä, tasapainohaittoja ja kognitiivisten kykyjen heikkenemistä”, diplomaattien ammattiyhdistys sanoi tiedotteessaan.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005351219.html

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu