Syöttötariffi juhlan JATKOT

Jo pelkästään tyhjän tekeminen tai teettäminen on julkisilla rahoilla suurta tyhmyyttä, mutta kun valtiovalta tukee kansan terveyttä vaarantavaa toimintaa miljardeilla euroilla, se pitää tuomita kansainvälisessä ihmisoikeustuomioistuimessa. – Kyllä joku tolkku pitää valtion tekemisissä ja tukemisissa olla. – Euroopan ihmisoikeussopimuksen artikloja ovat esimerkiksi oikeus elämään (2 artikla), oikeus vapauteen ja turvallisuuteen (5 artikla), oikeus oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin (6 artikla) sekä oikeus nauttia yksityis- ja perhe-elämän kunnioitusta (8 artikla). Valituksella on mahdollisuus saada jäsenvaltiolle tuomio, joka määrää maksamaan valittajalle hyvitystä. 

 

Pikkujuttuja mutta tiukassa paikassa hätään joutuneella on elintärkeää toimivat puhelinyhteydet, yksi ajoittaisesta haitasta "tuulivoimapuiston" ympäristössä on ettei puhelinyhteydet toimi. Telkkaritkin tuppaa pätkimään, mutta se ei ole hengenvaarallista.

 

"Sen lisäksi, että tuulivoimalat aiheuttavat meille terveyshaittoja, tuulivoimaloiden magneettien valmistamisesta syntyvä myrkkyjärvi myrkyttää maanviljelijät, heidän lapsensa ja heidän maansa Kaukoidässä."

 

"Daily Mail kertoo, mitä länsimaiden pystyttämät tuhannet tuulivoimalat saavat aikaan: ihmisen tekemän valtavan, jo noin 10 neliökilometrin kokoisen radioaktiivisen ja myrkyllisiä kemikaaleja sisältävän myrkkyjärven Pohjois-Kiinassa. Se laajenee jokaikisen pystytetyn tuulivoimalan myötä, kun sinne pumpataan päivä toisensa jälkeen harvinaisten maametallien kaivamisessa syntynyttä radioaktiivista jätettä, veteen sekoitettuna."

 

"Yhden tonnin louhiminen harvinaisia maametalleja aiheuttaa saman verran, noin tonnin radioaktiivista jätettä."

 

Hävettää valtiovallan puolesta että Suomi toimillaan tukee tällaista toimintaa, ja kun kansalaiset täällä tuulivoimaloiden haittojen kärsijänä sitä jyrkästi vastustaa!

 

https://santavuori.blogspot.fi/2017/12/tuulivoiman-lahja-radioaktiivinen-saaste.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=w87LBiXwwdE&feature=youtu.be

 

http://santavuori.blogspot.fi/2017/03/myrkyllinen-tuulivoima-poison.html

 

http://www.bbc.com/future/story/20150402-the-worst-place-on-earth

 

http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1350811/In-China-true-cost-Britains-clean-green-wind-power-experiment-Pollution-disastrous-scale.html

 

http://instituteforenergyresearch.org/analysis/big-winds-dirty-little-secret-rare-earth-minerals/

 

http://www.rareearthassociation.org/MIT-Ford%20Study.pdf

 

https://www.rapidtables.com/convert/weight/pound-to-kg.html

 

https://www.google.com/maps/@40.644959,109.72724,6539m/data=!3m1!1e3?hl=en

 

https://www.theguardian.com/environment/gallery/2015/apr/15/rare-earthenware-a-journey-to-the-toxic-source-of-luxury-goods

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu