Tervetuloa vuoteen 2018, ilmastonmuutos, presidentillinen uhka?

Ilmastonmuutos jne.. ilmasto lämpenee, – se on ollut hyvä poliittinen päätös. – Sillä saa kaikenmaailman huuhaa bisneksille myönteisen vihreän kasvualustan. Syöttötariffi sekoitti Pohjanmaan isäntien pään, samoin kuin monen muun "Lottovoittoon" käsiksi päässeen.  Valtion takuuraha suuntasi terveen ymmärryksen uuteen tuulivoima uskoon. Tätä asiaa ei voi ymmärtää, eikä ainakaan jos saa tuloja siitä ettei ymmärrä asiaa. – Luonto ei poliittista ohjausta ymmärrä, jos ei luonnollista asiaa muuten ymmärretä, niin Siperia opettaa.

 

Poliittiset tutkimustulokset ovat uhka tieteellisen tutkimuksen uskottavuudelle. Suomessa jopa professoritason ihmiset hurahtivat uskomaan ilmasto propagandaa, ja kuinka esim. tuulivoimalla voitaisiin ihmiskunta pelastaa tulevaisuuden ilmastokatastrofeilta: 

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/03/pahin-ilmastouhka-toteutumassa

 

Presidentti jakaa uudenvuoden puheessaan huuhaa propagandaa. Ilmastonmuutos.. me hukumme, – ja vedenpinta ei usko propagandaa vaan laskee, Raumalla on merenpinta 90 vuodessa laskenut jotain 40 cm eikä hidastumista oikein pysty vieläkään erottamaan. Ehkä seuraavaksi kerrotaan kuinka meren pohja putoaa.

 

"Itsenäisyys on paitsi lahja, niin myös tehtävä." – Suomi ei saanut itsenäisyyttä lahjaksi, menkää ja miettikää sitä itsenäisyyden puolesta kaatuneiden vainajien haudoilla, nyt EU määrää mitä Suomessa saa tehdä, puhe jatkuu:

"Ilmastonmuutos ei ole mielipidekysymys vaan todellinen uhka." – Suomi on elänyt puhtaasti itsenäisenä, nyt EU/presidentti tuuppaa yli 500 miljoonan ihmisen aiheuttaman saastumisen Suomen kontolle. 

 

"Uhan tunne ei niinkään nouse ulkoa vaan yhteiskuntamme sisältä," -itseaiheutettua uhkaa johdetaan Helsingissä, ei tuulivoimalat haittaa helsinkiläisiä vihreitä tuulivoima uskovaisia. Valtion puoliksi omistama Fortum haluaa laivata ulkomailta Poriin pestäväksi jätteenpoltosta tulevaa tuhkaa. Jätevesi laskettaisiin Selkämeren luonnonpuistoon. Tuhkan pesuvesi sisältää erilaisia myrkkyjä esim. arseenia. 

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005393893.html

 

"Olemme sitoutuneet Pariisin sopimuksen toimeenpanoon ja juuri lisänneet kansainvälistä ilmastorahoitustamme. Sen on mahdollistanut runsas velkaantuminen. Myös suomalainen cleantech-teollisuus on mukana kehittämällä kestäviä ratkaisuja." 

 

 – Onneksi Trumpilla on varaa ja rahaa näyttää esimerkkiä, USA ei Pariisin sopimusta hyväksynyt. Ilmastonmuutos pelottelu huuhaa bisneksen tukemisen hyväksi ei vanhaa viisasta valtion päämiestä huijaa. Donald Trump perusteli päätöstä tarpeella suojella amerikkalaisten etua.

 – Kuka suojelee suomalaisten etua, jos ei presidentti sitä tee?

http://www.oikeamedia.com/o1-51320

 

Tehtaan siirtäminen Kiinasta Suomeen on ympäristöteko.

https://www.suomenuutiset.fi/laura-huhtasaaren-uudenvuodenpuhe/

 

https://santavuori.blogspot.fi/2017/12/hyvaa-uutta-vuotta-2018.html

Talouden tappiot – "Valtio tukee tuulisähkön tuotantoa verorahoilla. Valtio on luvannut tuulisähkölle takuuhinnaksi 85,30 €/MWh eli maksaa takuuhinnan ja pörssisähkön hinnan erotuksen sähköntuottajille."

 

"Pörssisähkön hinta liikkuu 30 €/MWh luokassa, jolloin maksettava erotus on noin 55 €/MWh. Kuukaudessa veroeuroja käytetään tuulisähkön tukemiseen keskimäärin 11 miljoonaa euroa."

http://velkakello.fi/

 

"Mitä enemmän tuulee, sitä enemmän rahaa kuluu."

http://tuulivahinko.fi/

 

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu