Poliitikot huuhaan puolustajina ovat Suomelle vaaraksi.

Emma Kari halaa Porissa Peittoon tuulivoimalaa.

"Olemme juuri lisänneet kansainvälistä ilmastorahoitustamme", sanoi presidentti puheessaan. Tarkoituksena olisi suojata suomalaiset ilmastonmuutoksen vaikutuksilta. – Ilmastonmuutos jatkuu luonnollisesti eikä suomalaisten velkataakan lisääminen vaikuta yhtään mitään ilmastoon. Nyt pitää laittaa jäitä hattuun ja rukoilla: "Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan."

 

Maailmanloppuja on ollut ennen meitä ja niitä riittää vielä jälkipolvillekin:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_maailmanlopun_p%C3%A4iv%C3%A4m%C3%A4%C3%A4rist%C3%A4

 

Cleantech teollisuus/tuulivoima-yhtiöt tiesivät tuulivoimaloiden haittavaikutukset ja tarkoituksellisesti johtivat poliitikot harhaan suojellakseen voittojaan. Ilmastonmuutokseen ei tuulivoimaloilla vaikuteta, joten yhtiöiden, joiden ahneus asetti meidät tuulivoimamelun terveydellisen vaaravyöhykkeen alle, pitää ottaa harteilleen tuulivoimaloiden purkukustannukset. Länsirannikko on saatava turvallisemmaksi ja terveellisemmäksi asuinpaikaksi purkamalla lähelle asutusta rakennetut tuulivoimalat pois.

Nukuitko hyvin?   https://santavuori.blogspot.fi/2018/01/nukuitko-hyvin.html

 

Suomella on entuudestaan jo yli 100 miljardin euron valtion velka, maailman väkiluku oli vuonna 2017 arviolta 7,6 miljardia ja edelleen kasvussa. Mikäli kansainvälinen huuhaa/ilmastorahoitus painottuu suomalaisten verottamiseen lisää, niin Suomi ajautuu velkakriisiin poliitikkojen typeryyden takia.

 

Tuulivoima yhtiöissä odotetaan silti toiveikkaana uutta tukipakettia, ja sitä vielä joku poliitikko oma lehmä ojassa puolustaa. 

 

USA:n esimerkki kannustaa muitakin valtioita vetämään rahat pois ilmastorahoituksesta, Saksa ei ole pystynyt poistamaan sijoituksia fossiilisista polttoaineista ja vähentämään päästöjä. Energiamuutos Saksassa tuuli/aurinkovoimalla oli tuhoon tuomittu yritys, joka on tullut kalliiksi koko EU:lle. Poliitikkojen johdolla tuotettu uusiutuva energia syö verovaroja liikaa yhteisessä pöydässä, ja markkinaehtoisesti toimivat sähköntuotantomuodot kituvat ilman tukea, eikä kehitystä saada aikaan.

 

Tämä on todella iso juttu. Suomeen tuotettiin erityisesti meidän olosuhteisiin suunniteltuja n. 200 – 250 m korkeita ja tehokkaita turbiineja poliittisella syöttötariffi päätöksellä. Tuulivoimaloiden rakentamisen kokonaisvaikuttavuutta ei huomioitu, ne rakennettiin väärin tehdyillä melumallinuksilla liian lähelle asutusta.  Alan johtavien tiedemiesten tieteelliset tutkimukset toteavat yksiselitteisesti tuulivoimaloiden lähellä ihmisten sairastumiset tuulivoimaloiden syyksi. Turbiineista lähtevä vellova matalataajuinen kauas kulkeva pulssaava ilmanpaine vaikuttaa ihmisen elimistöön. Suomessa ei ole otettu mallinnuksessa impulssimaisen melun + 5 dB:n lisäystä huomioon. CE-merkintäkin puuttuu. – Tuulivoimapuiston on oltava CE-merkitty, kun se otetaan käyttöön. Etiketin on oltava selvästi näkyvä, luettavissa ja kestävä. CE-merkintä tarkoittaa sitä, että valmistaja vakuuttaa, että tuulivoimapuisto täyttää asetusten terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Konedirektiivi:

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/PDF/?uri=CELEX:32006L0042&from=en

 

Kaavasuunnittelussa kunnissa on monopoli jota ei hallinto-oikeudet halua rikkoa, kaavat hyväksytään, vaikka tuomarit ymmärtävät ihmisten hädän takapihalle rakennettaviksi suunniteltujen tuulivoima-loiset tehtyjen valituksien mukaisiksi. Valta ja ahneus sumentaa järjen valon, NIMBY hyväksyttiin Helsingissä, mutta ei länsirannikolla.

 

Todennäköisesti oikeusprosessit vahingonkorvauksista kestää vuosia, mutta lopulta tosiasioiden mukaan on päätökset tehtävä. Tuulivoimalat ilmaston lämpenemisen hillinnässä oli suuri huijaus.  Tuulisähkö on nollan arvoista sekundaa sähkötaseessa, se ei ole perusvoimaa eikä säätövoimaa, tosiasiassa tuulivoimalat ovat pelkästään vaaraa aiheuttavia roskia Suomen puhtaassa luonnossa.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu