Todellisuus pidetään uutispimennossa, huuhaa julkaistaan joka tuutissa.

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle eikä kansantuomioistuin hyväksy töppäyksiä. Tuulivoimahuijarit  vastuuseen ja tuomiolle! 

 

– Suomen luontoa raiskataan järjettömän syöttötariffi/takuuhinta tuulisähkölle laki asetusten suojassa. Tuuli bisnes pyörii verovarojen varassa ja köyhdyttää/sairastuttaa kansan osaa länsirannikolla. Puhalluksen sujuvoitamisessa mukana olevat viranomaiset on erotettava. Tuulivoima ei ollut yhteinen etu suomalaisille, mitä verovarojen käyttö toiminnan tukemiseen vaatii.

 

Hallituksen ideologinen teknokratia aiheuttaa tuhoa ja pudottaa aiemmin sivistysvaltiona tunnetun Suomen kehitysmaa tasolle. Pienet virheet tuomitaan (Nissinen), mutta suuret, koko kansaa köyhdyttävät tarkoituksella tehdyt puhallukset oma lehmä ojassa, saavat jatkua. Suurista virheistä ei puhuta ja ilmoitukset väärinkäytöksistä jätetään tutkimatta, tai tehdään joku näennäinen vale tutkimus. Media ei riepottele poliitikkojen ja tuomarien kytköksiä julkisen rahan väärinkäytössä, eikä tuomioistuimet voi tuomita, kun ensin tehdään laki joka suojaa huijarit. – Kansantuomioistuin ei tätä kieroilua hyväksy.

 

Ihmisoikeusjulistuksen periaatteita ei kunnioiteta, se näkyy Suomen länsirannikolla "tuulivoima" väkivallan tuhoista. Täällä ne väkivallan merkit näkyy ja tuntuu jatkuvasti. 

https://karajavuori.blogspot.fi/2018/01/pelastakaa-suomen-luonto-ja-maaseutu.html

 

Valtaapitävien ego ei kestä virhepäätöksien tunnustamista. Esim. Lestijärven 95 tuulivoimalan lainvoimainen kaava pönkittää nyt kunnanjohtajan egoa ja ylemmyysfantasioita, tuulivoimakaava kompensoi johtajan huonoa itsetuntoa. Melusaasteen alle tahtomattaan joutunut asukas on epätoivoisessa asemassa KHO:n virhe ratkaisun jälkeen.

 

Teollisuuden päästöjä ei tuulivoimaloilla vähennetä. Mikko Paunion tutkimus selvittää maailman köyhien todelliset ongelmat: huono hygienia, puhtaan veden puute, fossiilisten polttoaineiden kielto ja kallis sähkö tappaa köyhät maailmassa. Ei tätä tutkimusta Suomen mediat julkaise, eikä kommentoi mitenkään, tutkimus vaan vaietaan. Kuitenkin muualla maailmassa se aukaisee päättäjien silmät näkemään todellisuuden. 

 

Lontoossa, 18.1.2018 (GLOBE NEWSWIRE) – "Lääketieteellisen aikakauslehden The Lancetin julkaisema vaikutusvaltainen raportti  kansanterveystiedon "bruttomainen vääristymä", ja se uhkaisi tuhota kansanterveyden kehitysmaissa. Tästä varoittaa epidemiologi Mikko Paunio. Lancet komission Saasteet ja Terveys  on väittänyt, että kolmas maailma kärsii teollisuuden pahojen saasteiden terveysvaikutuksista. Mutta kuten professori Paunio sanoo, tämä on kaukana totuudesta:

 

"Suurin osa kuolemista, joita sanotaan aiheutuvan teollisuuden ilman päästöistä aiheutuu itse asiassa kotitalouksien lämmityksestä, ja ruoanlaitosta uusiutuvalla energialla, kuten puu ja lanta, ja suurin osa kuolemista, joita aiheutuu on saastuneen veden aiheuttamia ja huonon hygienian, koska köyhillä ei ole tarpeeksi vettä pesuun." 

http://www.wandtv.com/story/37292359/new-gwpf-paper-public-health-commission-is-sacrificing-the-poor

 

Suomen mediat ei "jostain syystä" julkaise tätä tietoa, eikä "syytä" kansalle kerrota. Sähkön hinnan jatkuva korottaminen on samassa uutispimennossa kuin tuulivoimahaitat ja perusteeton tuulisähkötuen maksaminen haittojen aiheuttamisesta kotitalouksille.

https://blogs.spectator.co.uk/2018/01/the-green-lobbys-energy-obsession-is-harming-the-worlds-poorest/

 

Saksassa Mikko Paunion tutkimus herättää ansaittua huomiota. Suomessa siitä vaietaan?

https://www.eike-klima-energie.eu/2018/01/24/die-gruenenergie-besessenheit-der-gruenen-lobby-schaedigt-die-aermsten-der-welt/

 

Hallituksen politiikan pelätään ajavan epätoivoisiin ratkaisuihin oman käden kautta. 

http://santavuori.blogspot.fi/2018/01/mielenterveysseura-pelkaa-itsemurhien.html

 

– Tutkimus Friends against Wind:n sivuilla samasta ongelmasta:
http://en.friends-against-wind.org/health/impact-of-wind-turbines-on-suicide
http://docs.wind-watch.org/Zou-suicide-2017-Oct.pdf

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu