Presidentillisen ilmasto-uhan torjuminen ilmastorahoituksella on huijaus

Syöttötariffi/takuuhinta laki on huijaus, tarkoitushakuinen petos oman edun saamiseksi lain suojassa. Ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi oli muka pakko rahoittaa verovaroilla tuulivoiman rakentamista Suomeen, ettei jäätiköt sula. – Selitys oli silkka hämäys, tuulivoima-yhtiöt tiesivät tuulivoimaloiden haittavaikutukset ja tarkoituksellisesti johtivat poliitikot harhaan suojellakseen voittojaan. Ilmastonmuutokseen ei tuulivoimaloilla vaikuteta, joten yhtiöiden, joiden ahneus asetti meidät tuulivoimamelun terveydellisen vaaravyöhykkeen alle, pitää ottaa harteilleen tuulivoimaloiden purkukustannukset. Länsirannikko on saatava turvallisemmaksi ja terveellisemmäksi asuinpaikaksi purkamalla liian lähelle asutusta rakennetut tuulivoimalat pois.

 

Laki asetuksineen tuulivoiman rakentamisesta pitää hylätä, se on jo näyttänyt ettei se ole yhteiseksi hyödyksi. Kun laki tulee vahingolliseksi, ei se enää ole laki, vaan vääryys, ja on hylättävä. Jokaisen kansanedustajan pitäisi olla yhteisen edun asialla eduskunnassa. Hiilidioksidi on kaiken elämän edellytys, sen sijaan  IPCC on poliittinen propagandajärjestö eikä tiedejärjestö, IPCC:n esityksiä hiilidioksidin vähentämiseksi ei Suomessa tarvitse noudattaa. 

 

"Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia näyttää siltä, että Antarktiksen jääpeite kasvaa useita miljardeja tonneja joka vuosi."

http://tieku.fi/luonto/antarktiksen-jaa-paksunee 

 

 

"Suurin osa kuolemista, jotka he sanovat aiheutuvan teollisen ilman pilaantumisesta, aiheutuvat itse asiassa kotitalouksien lämmityksestä ja ruoanlaitosta uusiutuvalla energialla, kuten puu ja lanta, ja suurin osa kuolemista, joita he sanovat olevan saastuneen veden aiheuttamia, ovat todellisuudessa huono hygienia, koska köyhillä ei ole tarpeeksi vettä pesemiseen. "

 

Professori Paunio kertoo myös, että Lancet-valiokunnan ehdotus uusien fossiilisten polttoaineiden voimalaitosten kieltämiseksi on tuhoisaa ihmisten terveydelle:

 

"Suurin osa kuolemantapauksista, joilla estetään useimmat kuolemantapaukset, tarvitsevat runsaasti vesivaroja ja riippuu luotettavasta sähköverkosta, joka voi tulla vain fossiilisista polttoaineista. Puhdas ilma riippuu keskitetystä sähköntuotannosta suurissa voimaloissa. "

 

https://www.thegwpf.org/public-health-commission-is-sacrificing-the-poor/

 

"Ilmastovouhotus on iso vitsi"

"Suomen vuotuiset hiilidioksidipäästöt ovat 56 miljoonaa tonnia ja ne laskevat kuuden prosentin tahtia. Intian päästöt ovat 2,5 miljardia tonnia ja ne kasvavat reilun viiden prosentin tahtia, eli vuodessa yli kaksi kertaa koko Suomen päästöjen verran."

 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ilmastovouhotus-on-iso-vitsi/xdjsxTfL

 

Ja varmemmaksi vakuudeksi hiilidioksidin vaikutuksesta Tapani Lahnakosken käännös Patrick Mooren puheesta:

 "Pitäisikö juhlia hiilidioksidia?"   

    http://lustiag.pp.fi/data/pdf/PatrickMoore.pdf 

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu