Kansalaisaloitteella perustuslaillinen oikeus kansalle

Suomeen on aika saada poliitikoista riippumaton Perustuslakituomioistuin, joka valvoo päätöksenteon oikeudenmukaisuutta, koskien eduskunnan lainsäädäntöön liittyviä asioita. Sekä varmistaa kansalaisten kannalta oikeudenmukaisen päätöksenteon toteutumisen kaikissa tilanteissa.  Poliitikoista riippumaton Perustuslakituomioistuin on yksi tärkeä oikeusvaltion elementti, se puuttuu vielä Suomesta.

"Ei oikeutta maassa saa, ken itse sit' ei hanki.” Kaarlo Kramsun nuijasotarunossa korostuu vapautuminen orjuudesta, suomalaiset on saatettu EU:n ja kansainvälisen rahan vallan orjuuteen.

 

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2883

 

Rahan ja korruption valta on levinnyt jo niin laajalle, että epäilyttää onko oikeudenmukaisuus enää mahdollista, mutta on pakko yrittää pelastaa mitä vielä voi tehdä. – Esimerkiksi yksi lain suojassa ja veronmaksajien takuulla tehty puhallus on syöttötariffi asetus. Tuulivoimayhtiöt saivat poliitikkojen myötävaikutuksella julkiset rahat omaan bisnekseen vaikka hyvin tiesivät tuulivoimaloiden haittavaikutukset ja tarkoituksellisesti johtivat kansan harhaan suojellakseen voittojaan. (Ilman haittoja tuulivoimalat olisivat nyt Helsingissä) "Meillä ei ole vaihtoehtoja" kerrotaan, se on myös pääministerin perushokema. Samaa toistavat kaikki eliitin edustajat ja juoksupojat. Ilmastonmuutokseen on sopeuduttava, siinä ei vaihtoehtoja ole, kaikkeen muuhun voi politiikan keinoin vaikuttaa.

 

Leikkauspolitiikka, työsuhdelainsäädännön romuttaminen, terveydenhuoltojärjestelmän heikentäminen, koululaitoksen heikennys, orjatyö/pakkotyö, kansallisen tulotason romuttaminen, pienten yritysten ja yrittäjien määrätietoinen alasajo, pientilojen ja omavaraisuuden murskaaminen, maan ja vesistön myynti ulkomaisille suuryrityksille, ulkomaalaisten yritysten suosituimmuusasema, ulkomaalaisen sotilasmahdin palveleminen ja nuoleskelu, kaikki nämä ovat osa samaa operaatiota. Ne kaikki tähtäävät samaan maaliin. Pakolaiskriisi on osa sitä. Ja meille hoetaan, ettei vaihtoehtoja olisi, – ilmastonmuutoksen takia. 

 

Kyllä meillä on. Itsenäisyys. Se on vain kielletty. Toiveita herättävä haitallisten tukien leikkausryhmä ei saa päätöksiä aikaan, ja se ei ole mikään ihme kun ryhmän vetäjä on tukipolitiikan primus motor.

 

"Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia."

 

Näin julistaa Suomen perustuslaki juhlallisesti, pahalta näyttää ja tuntuu ettei perustuslakia noudateta sillä Euroopan Unionin jäsenyys on edelleenkin perustuslain vastainen, eikä niin kuin valtiosäännön ensimmäisessä lauseessa sanotaan: "Suomi on täysivaltainen tasavalta." – Euroopan Unionissa Suomi ei ole täysivaltainen.

 

Euroopan Unioni on ylikansallinen valtiorakenne, joka katsoo olevansa jäsenmaiden yläpuolinen juridinen valtarakenne, jolla on yksinoikeus päätösvaltaan yli jokaisen jäsenmaan. 

Perustuslakituomioistuin ei olisi hyväksynyt kansanvallan menettämistä EU:lle. EU-maiden väkiluku on yli 500 miljoonaa enemmän mitä väkiluku on Suomessa, meitä orjuutetaan.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu