Lainsäätäjien etuoikeus miljoonabisneksiin turvataan lehmänkaupoilla

Itsepetos on petoksista typerin. Hallituksen politiikka tukee tuulivoiman rakentamisia verovaroilla, nyt valtion ohjauksessa oleva yhtiö ostaa Taalerin tuulisähkön, ja veroja maksetaan Irlantiin. Olisiko jo selvillä tuulivoimaloiden omakäyttösähkön määrä, vai annetaanko rahaa tyhjästä, vrt. – syö enemmän kuin tienaa?

 

"Irlannissa yhteisöveroaste on 12,5 prosenttia, kun Suomessa se on 20. Energialiiketoimintaa Fortumilla ei Irlannissa ole, Kostiainen sanoo. Irlannissa yhtiöllä ei kuitenkaan ole energialiiketoimintaa, vaikka sen verotettava tulo maassa on suurempi kuin Suomessa."

http://www.iltalehti.fi/talous/201803212200826113_ta.shtml

 

"Fortum ostaa Taalerin tuulivoimaportfolion koko vuosittaisen Suomessa tuotetun tuulisähkön Taalerin järjestämän kilpailutuksen tuloksen." 

https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/fortum-ostaa-taalerin-tuuliportfolion-koko-vuosittaisen-tuulisahkon-tuotannon-6707361

 

Fortum on monen poliitikon bisneksissä takuumiehenä, olisiko jo aika vähän hillitä muutakin kuin ilmaston lämpenemistä.  Suomalaista avointa kansan kusetusta, mitä sen on väliä, verovaroilla tappiot hoidetaan voitoiksi. "Euron tuki tuulivoimalle tuo yhteiskunnalle takaisin jopa yli kymmenen euroa", kuka uskoi?

 

"Taaleri ja Fortum pelastavat yhdessä Chempolis Oy:n konkurssilta. Mitä tapahtui Sipilän lasten 750000 euron lainalle Chempolikselle?"

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702072200066382_pi.shtml

https://yle.fi/uutiset/3-9413976

 

Millään ei ole mitään väliä, ehkä soten yksityistämisen kustannuksetkin tungetaan vielä ilmastonmuutoksen piikkiin jonka joku joskus kuolettaa jos saa elää. Sote tekee elämisen epävarmaksi, hoitoa saisi jos on varaa ostaa hoitoon tarvittavat lääkkeet ja operaatiot. Sosiaaliturvatunnus voi sisältää vielä varallisuuden mukaisen selvityksen mahdollisista hoidoista joita asiakkaalla olisi mahdollisuus ostaa. – Se elää jolla on rahaa ja varallisuutta.

 

Mitään ei kuulu, silti tuntuu kuin jotain pitäisi kuulua, mutta kun ei sitä kuule? Onko kuulossa vikaa, vai onko vikaa päässä, jotain outoa on liikkeellä..  Infraääni, – hiljainen tappaja. Ison tuulivoimalan ominaisuuteen liittyy infraääni.  Värähtely-alue, jonka ihmisen korva kuulee, vaihtelee 20 – 16000 Hz välillä. Propellissa lavan pituus voi olla n. 70 metriä, painoa lavalla on n. 17 tonnia ja propelli pistää ilman sellaiseen liikkeeseen ettei ihmisen elimistö sopeudu siihen koskaan. Ihmisen sisäelinten pehmytkudokset resonoivat 5 -7 Hz taajuusalueella. 

 

Tämä alue on erittäin vaarallinen, sillä värähtelypaineen (dB) ollessa riittävän suuri voidaan repiä sisäelimiä ja aiheuttaa kudosvaurioita. Vaikka värähtelypaine ei olisikaan kovin suuri, niin pitkäaikainen altistuminen resonoinnille häiritsee solutason toimintaa niin, että syntyy merkittäviä terveydellisiä seuraamuksia.

 

Matalataajuinen, kapeakaistainen, sykkivä, ja muuttuva taajuuksinen paineaalto on ihmisten ja eläinten terveydelle vaarallista. Valtion poliittinen päätös syöttötariffi/takuuhinnan maksamisesta tuulisähkölle aiheutti pelottavaa terveysuhkaa ennen niin hiljaisille ja rauhallisille maaseudun asutuksille. – Tätä ongelmaa ei nyt enää valehteluilla saa piiloon. Vahingon tekijä on vastuussa, sitä ei kukaan voi kieltää.

 

Siirtohinta ja sähkövero ovat nyt riistohintoja, sen nämä valtion ohjaustoimet saivat aikaan. Raha ohjautuu enimmäkseen ulos Suomesta, esimerkiksi valtionyhtiö kiertää veroja, – Irlannissa yhteisöveroaste on 12,5 prosenttia, Suomen verotus on kovempi, valtion tukipolitiikan takia. Ensin aiheutetaan verojen korotukset kotimaahan ja siirretään oman yhtiön verotus Irlantiin? – Onko tuo nyt sitten isänmaan edun mukaista politiikkaa, joku poliitikko voisi aukaista taustoja asiassa jos haluaisi.

 

Tuulivoima toimijoiden antamat tiedot tuulivoimaloiden ominaisuuksista ovat olleet valheellista omaa etua puolustavaa mainosta. Poliitikkojen selvilläolovelvollisuus pohjautuu tuulivoimaa rakentavien yhtiöiden antamaan tietoon. Esimerkiksi STY:n puheenjohtaja kertoi yhden euron tuen tuulivoimalle tuovan jopa yli kymmenen euroa takaisin yhteiskunnalle, ja tähän ne hölmöt uskovat varmaan vieläkin.

 

Jari Suominen vastaa Iltalehden kysymyksiin: "Te vakuutitte Satakunnan Kansan haastattelussa, että yhden euron tuki tuulivoimalle tuo kymmenen euroa tuloina takaisin yhteiskunnalle. Millaiseen laskelmaan tämä perustuu?"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014040818197987_uu.shtml

 

Vanha totuus on: "Mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei todellakaan ole totta"

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu