Sähköt tuulivoimalla, isä synnyttää, – kulttuurimarxismia

Kulttuurimarxismin ymmärtää kun tietää että jo Marx ja Engels vastustivat niitä konservatiivisia juutalais-kristillisiä arvoja, jotka kiteytetään sanoihin koti, uskonto ja isänmaa.

 

Houreet ja ajattelun oikosulut muuttuvat toistamalla ideologiseksi totuudeksi. Tuulivoima on puhdas illuusio sähköntuotannossa, ilmasto-ja energiapolitiikkaan sopiva kupla-ajattelun tuote. Tuulisähkö myydään syöttötariffi/takuuhinnan takia verkkoon aina, vaikka ei ole tarvetta, ja silloin kun on sähkön kulutus suurimmillaan, – silloin ei tuule. Ilmastonmuutoksessa tuulivoimalat tuottavat enemmän haittoja kuin hyötyjä. Ilmasto muuttuu luonnollisesti, Suomessa on neljä vuodenaikaa, kesällä on lämmintä ja talvella kylmää. Merivedet pysyvät luonnollisen vuoksi/luode vaihtelun mukaisena, napajäätiköt sulaa ja jäätyy ihan luonnollisesti. Hurahtaminen tuuli/ilmasto uskovaisten uskonlahkoon ei tuulta/merenpintaa nosta, eikä laske.

 

Kulttuurimarxismi ei toimi, tuulivoima ei toimi, eikä isä synnytä, uskokaa hyvän sään aikana, muuten hukka perii.

 

Ajatelkaa lukemaan oppineen ala-asteikäisen lapsen vanhempia, isää ja äitiä, kun lapsi kyselee Ylen kohu uutisen, "isä synnytti lapsen", jälkeen miksei meidän isä saa synnyttää. – Media heitti ilmoille kulttuurimarxismin innoittamana luonnonvastaisen valheen, se jäi kaivelemaan monen lapsen käsitystä vanhemmistaan.

 

Tuulivoimaa rakennetaan niin kauan kuin hallitus pitää verovaroilla kuplan ehjänä. 

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu