Ilmastonmuutos tekee tuhojaan Pohjanmaalla

Illuusio ilmaisen energian käyttöön ottamisesta ja siihen valtion takuulla rahoitus oli hetken ongelma pienessä piirissä, ujo ehdotus pelasti tilanteen; otetaan rahat verovaroista ilmaston lämpenemisen estämiseksi. Tekosyy hyväksyttiin, kun kiihkeät ja asiassaan itsevarmat poliitikot veivät asiantuntijoilta tekosyyllä huomion pois itse asiasta, – ilman suurempaa huomiota jäi rahoitus, ja kuka kerää voitot, haitoista ei mainittu sanaakaan, ne kiellettiin itsevarmasti ilman asiantuntemusta. 

Ministerin vastuulla se oli itsestään selvää, että veronmaksajille lankeaa riskit ja voittojen rahoitus hyvää tarkoittavassa bisneksessä. Kuka hetkellisestä harhautuksesta hyötyi, se on poliisitutkinnan aihe, enkä puutu siihen. Normaalia markkinaehtoista toimintaa tämä ei ole, eikä ilman poliitikkojen aikaansaamaa lakia ympäristölle vahingollinen toiminta olisi voinut aloittaa.

 

Petos oli niin suuri että asiantuntijat olivat ällikällä lyötyjä, eikä vieläkään tämä voi olla mahdollista sivistyneessä yhteiskunnassa, ajatellaan. Poliitikkojen meuhkaaminen ilmastonmuutoksesta oli niin itsevarmaa, kun taas tieteentekijät ja tutkijat ovat monimutkaisessa ilmiössä varovaisia sanoissaan, tarkoitushakuinen yllätyshyökkäys vie aikansa kansaa kuin pässiä teuraaksi. Osa ihmisistä oikein iloisena maksaisi vielä enemmän veroa, kun sillä estetään ilmaston lämpenemisestä johtuvia vedenpaisumuksia jne. maailmanloppua.. Propagandan vaikutus upposi kansaan, eikä arvostetun ministerin lakiehdotusta kyseenalaistettu niin kuin olisi pitänyt tehdä.

 

Täysinpalvellut tilastotieteen yliopistonlehtori Pekka Hjelt kertoo: 

”Ei ole mitään tutkimista hiilidioksidin vaikutuksessa maapallon ilmaston lämpötilaan, koska mitään ilmastonmuutosta ei ole ollut ainakaan viimeisen sadan vuoden aikana, pelkkää vaihtelua.”, ”On äärimmäisen edesvastuutonta monelta kannalta, että meille syötetään propagandaa, joka perustuu tieteen väärentämiseen. Missä ovat maamme lukuisat tilastotieteen professorit, kun tällaista vastaan ei protestoida?”

 

– Ei ole mitään ilmastonmuutosta, on vain säätilan vaihtelua.

 

Ilmastonmuutoksessa tulevaisuuden ennustaminen 100% varmaan tietoon ja faktoihin perustuen, ei ole poliitikkojen asiantuntemuksella mahdollista. Ilmastoa ei ihmisen ratkaisut korjaa lakien ja esitettyjen ratkaisujen voimalla, rahaa harhakuvia esittämällä voidaan verovaroista ottaa. Se on nyt todistettu, tuomareiden työnä on tuomita syylliset. Vahinkoja ei voida peitellä, se näkyy luonnossa liian hyvin. Aiheuttamisperiaate tarkoittaa että aiheuttaja maksaa vahingot.

 

Vuoden 2017 tuulivoimalla tuotetusta sähköstä maksettiin suoraa yritystukea 221 miljoonaa euroa, tänä vuonna n. 260 miljoonaa. Tuki maksetaan toimijan oman ilmoituksen perusteella. Tiedot käyvät ilmi Energiaviraston tuotantotukijärjestelmästä (Energiavirasto). Tuulivoiman keskimääräinen tukitaso energiayksikköä kohden viime vuonna oli mehukkaat 50,4 €/MWh, tuen lopettaminen on mahdotonta, niin päättivät itse toiminnan kehittäjät. Mitään estettä tuen lopettamiseen ei ole.  Parlamentaalisen yritystukityöryhmän kokoonpano ja työ onnistui niin kuin pyromaanit tulipalojen sammuttajina, kaikk män.

https://tuotantotuki.emvi.fi/Installations

 

"Viime kädessä maailma siirtyy ydinvoimaan, koska sitä energiaa on. Poliittiset pyrkimykset valvoa energiamarkkinoita ideologisista syistä voivat johtaa vain energian hinnan nousuun ja ihmisten vaurauden vähenemiseen."

https://www.americanthinker.com/articles/2018/04/the_end_of_peak_oil.html

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu