Poliitikoilla työ on uskon varaista koheltamista nykyään

Politiikoilla on vahva usko ettei tuulivoimalat aiheuta paikallisille asukkaille terveydellisistä vaara. Uskon varaiset toimet eivät perustu tieteellisiin tutkimuksiin.

 

Politiikka ei riitä lääketieteen ymmärtämiseen, terveyshaitat eivät ole poliittinen sopimus asia. Sen kieltää laki.

 

Suomeen ostettujen teollisen kokoluokan tuulivoimaloilla on ominaisuus jota ei voi korjata, se on amplitudimoduloiva infraääni, värähtelyenergia jota ne tuottaa ympäristöön aina kun tuulee.

Luokittelun mukaan T75.2 Värähtelyn vaikutus, Infraäänen aiheuttama pyörrytys on tunnustettu sairaus, jossa tauti on erityinen sairaus, jolla on patologinen tai fysiologinen selitys. Tämä luokitellaan vibro-akustisena sairautena.

 

Tämä on diagnoosi, ja se on sairaus joka aiheutuu tuulivoimaloiden ominaisuuksista. 

Vibro-oireista tautia on nyt rikostutkimuksessa osoitettu osoittavan pehmeän kudoksen lisääntymistä, erityisesti kollageenia ja fibroelastista kudosta, joka aiheuttaa sydänongelmia, hypertensiaa ja muita fysiologisia todettuja löydöksiä.

 

Poliitikot ovat tähän asti ohittaneet vakavan asian vähättelyllä, ihan samoin kuin homesairaudet, tai esim. tupakan terveydelliset haittavaikutukset. Tupakka, home ja teollisen kokoluokan tuulivoimalat ovat vahingollisia terveydelle, ja kasvuiässä oleville lapsille on erityisen vaarallista joutua elämään kehitysiän terveyttä vaarantavissa olosuhteissa. Tuulivoimaloiden vahingollisuus on monilla tieteellisillä ja pitkäaikaisilla tutkimuksilla todettu. Suomessa tuulivoimaloita on pääsääntöisesti rakennettu asutusten viereen, käytäntö on vaarallinen suurelle osalle värähtelyenergian alle tahtomattaan jääville asukkaille ja erityisesti lapsille.

 

Poliitikot ja lobbarit ovat samaa uskonlahkoa, yksi pitää puhetta ja muut taputtaa. Lauma hakee tukea omalle uskolle tarkoitushakuisilla ja rahalla ostetuista tutkimuksista, niillä on vaan tarkoitus jatkaa rahakasta toimintaa jollain ilmastonmuutos syyllä joka on tutkijoiden mukaan pelkkää ilmaston vaihtelua ja siihen pitää vaan sopeutua.

 

Politiikkaan tulee muutos hitaasti mutta varmasti, sen osoittaa tupakka askeissa olevat pakolliset varoitustekstit ja tupakan piilottaminen pois yleisön näkyviltä. Teollisen kokoluokan tuulivoimaloiden alasajo on alkanut jo muualla maailmassa, näin se pitää aloittaa myös Suomessa. Pahimmat tapaukset pitäisi olla jo purettuna.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu