Turvallisuus ja terveellisyys on unohduksissa

Presidentti Niinistö ihmettelee: "Suomi on maailman onnellisin maa, mutta silti tyytymättömyys vain kasvaa." – Niinistön mielestä EU:n pitäisi keskittyä kansalaisten turvallisuuteen: ”Euroopassa on menty tavallaan väärin päin puuhun.”   https://www.talouselama.fi/

 

Energiapolitiikassa tiedon portti on suljettu poliittisen tuulivoima uskonlahkon rahoittamiseksi. 

Turhien tukien leikkaamiseksi asetettiin selvitysryhmä jota johti syöttötariffi isänä tunnettu neropatti, ryhmä ei leikannut mitään ja kalliit kokouspalkkiot menivät hukkaan ja tuet lisääntyi.

– Tuulivoimaa ei olisi koskaan rakennettu Suomeen, jos suunnitelmat olisi läpikäynyt edes jonkinlainen puolueeton asiantuntija raati. Sensijaan rakentaminen jatkuu poliittisten harhakuvien varassa, "ääni on kuin jääkaapin hyrinää", siitä ei olisi haittaa, ja "ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi on pakko rakentaa tuulivoimaa", nämä selvitykset riittää viranomaisille, ja venäläiset ym. sijoittajien rahat kelpaavat rahastukseen tuulivoima puhalluksessa.

 

Risto Ryti: "Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."

 

Ulkomaisen tuulivoimateollisuuden tukeminen julkisin varoin ja valheellisilla ilmastonsuojelu selityksillä on poliittinen skandaali Suomessa. Kupla puhkeaa varmasti joskus, yhteiskunnan rahat eivät yksinkertaisesti riitä pitämään kaksinkertaista sähköntuotanto kapasiteettia pystyssä. Tuulivoima ei itsessään ole kannattava bisnes, ja nykyiset valtavat tuulivoimalat ovat uhkana yhteiskunnan terveydelle ympäristössään laajalla alueella.

 

Britannian rautarouva Margaret Thatcher kertoi unelmien tukemisesta totuuden: ”ei ole olemassa valtion kustantamia menoja. On olemassa vain sellaisia menoja, joita sinä ja minä kustannamme.

 

Pekka Hjelt: ”Kun olen tutkinut ilmastotilastoja, niin ne eivät osoita mitään varsinaista lämpenemistä. Ilmaston vaihtelua kyllä, mutta ei mitään suuntaa lämpenemiseen tai kylmempään suuntaan ole nähtävissä”. 

 

Melumallinnukset tehdään tarkoitushakuisesti niin ettei ohjearvot ylity, vrt. Peittoon katastrofi ja sitten ollaan vaan hiljaa ja odotetaan miten väki ympärillä reagoi. Ihmisiä sairastuu ja asuntoja on jäänyt tyhjilleen tämän leväperäisen viranomaisvalvonnan takia.

 

– Yhteiskunnalle  tuulivoiman syöttötariffi on raskas tappio, se aiheuttaa terveys- ja ympäristövahinkoja, taloudellisen tappion lisäksi. Rahaa kuluu moolokin kitaan loputtomasti valtion kassasta, ja omaa osaa potista odottavia selkääntaputtelijoita kaavoittajilla riittää riesaksi asti.

 

Terveyshaittojen rakentamisen hyväksyminen ei ole poliittinen sopimus asia. Sen kieltää laki.

 

Amplitudimoduloiva infraääni, sykkivä ajoittainen värähtelyenergia, jota tuulivoimala tuottaa ympäristöön aina kun tuulee aiheuttaa vibro-akustisen sairauden. Virallinen koodi on THL:n ICD-10-tautiluokituksesta T75.2, värähtelyn vaikutus, infraäänen aiheuttama pyörrytys, se on tunnustettu erityinen sairaus, tauti, jolla on patologinen tai fysiologinen selitys. Tämä luokitellaan vibro-akustisena sairautena.

 

Tämä on diagnoosi, ja se on sairaus jonka tuulivoimalat aiheuttaa. 

Vibro-oireisen taudin on myös rikostutkimuksessa osoitettu osoittavan pehmeän kudoksen lisääntymistä, erityisesti kollageenia ja fibroelastista kudosta, joka aiheuttaa sydänongelmia, hypertensiaa ja muita fysiologisia todettuja löydöksiä.

 

Sairautta hoidetaan Suomessa nyt poliittisella tasolla hiljaisuudella, asiaan ei puututa, puolueettomia tutkimuksia ei rahoiteta, ei julkaista ja ulkomaiset valmiit pitkäaikaistutkimukset jätetään huomioimatta. – Näin toimii terveyden ja hyvinvoinnin laitos, ym. poliittiset laitokset ja komiteat..

 

"Komitea seuraa Suomen turvallisuusympäristön ja yhteiskunnan kehitystä sekä yhteensovittaa kokonaisturvallisuuteen liittyvää ennakoivaa varautumista."

https://turvallisuuskomitea.fi/turvallisuuskomitea/

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu