”bolshevistinen rauhallisuus” ja hallituksen toimet

Suomi on siirtynyt Orwellin malliin kaksoisajattelussa, "tietää ja olla tietämättä", kuten Sipilä kertoi ”bolshevistisella rauhallisuudella”. Puheen tarkoitus jäi epäselväksi.

 

"Orwellin teoksessa " Vuonna 1984" on pari mainiota yksityiskohtaa. Päähenkilö Winston miettii kaksoisajattelun monimutkaista maailmaa, joka oli hänen yhteiskunnassaan suositeltavaa. Kaksoisajattelu merkitsi sitä, että ihmisen samalla tulee tietää ja olla tietämättä.

 

Hänen tulee olla tietoinen siitä, että puhuu täyden totuuden samalla kun latelee huolellisesti valmisteltuja valheita, olla samalla kertaa kahta eri mieltä, käyttää logiikkaa aseena logiikkaa vastaan. Se oli äärimmilleen hienostunutta herkkyyttä: tietoisesti tulla tietämättömäksi ja sitten vielä olla tietämätön siitä hypnoosista, jonka itselleen aiheutti. Jopa käsittää, että "kaksoisajattelu" sisälsi itseensä kaksoisajattelemisen."

 

"Deliberatiivisen demokratian instituutin (DDI) tarkoituksena on edustuksellisen ja suoran demokratian täydentäminen deliberatiivisen kansalaisosallistumisen keinoin edistämällä läpinäkyvää ja keskustelevaa päätöksentekoa Suomessa."  http://www.deliberaatio.org/

 

Kaksoisajattelua Sipilä joutuu perustelemaan vielä toisenkin kerran, bolsevistiset vertaukset ei kuulu suomalaiseen hallintoon, ei sitä kukaan hyväksy.

Sipilä selitti puheensa sanamuotoja – tätä tarkoittaa ”bolshevistinen rauhallisuus”

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sipila-selitti-puheensa-sanamuotoja-tata-tarkoittaa-bolshevistinen-rauhallisuus/6942112#gs.8Jwj1pc

 

Ja mitä se bolsevismi todellisuudessa historiassa on saanut aikaan, miljoonien kansalaisten tappamista ilman oikeudenkäyntiä, onko se nyt sitten bolsevistien rauhallisuudesta osoitus. Tiesikö Sipilä mitä puhui, vai puhuiko hän tietämättä.

 

"Suomen asemalla järjestettiin suuri joukkokokous. Siinä pitämässään puheessa Lenin kutsui työläisiä, sotilaita ja talonpoikia taisteluun sosialistisen vallankumouksen puolesta. Seuraavana päivänä Lenin esitti bolshevikkien kokouksessa kuuluisat "Huhtikuun teesit".

http://heikkimannikko111.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184602-lokakuun-vallankumous-muutti-maailman

 

Brittiläinen journalisti Robert Wilton kirjoitti kirjassaan 1920:

”Koko bolsevismin historia Venäjällä on muukalaishyökkäyksen historiaa. Tsaarin murhan suunnitteli juutalainen Sverdlov (joka tuli Venäjälle Saksan palkkaamana agenttina) ja sen toimeenpanivat juutalaiset Goloshchekin, Syromolotov, Safarov, Voikov ja Jurovski. Murha ei ollut Venäjän kansan tekosia, vaan vihamielisten tunkeutujien.”

 

"Ilmastonmuutoksesta saadaan pääomaa, ja nyt hengelliset johtajat ja järjestäytynyt uskonto pääsevät toimintaan. Ja ne tarjoavat todellisen helvetin, jonka voit uskoa – se on jopa tieteellisesti sertifioitu!

http://notrickszone.com/2018/06/10/new-hell-climate-change-gets-certified-schellnhuber-prophesizes-end-of-civilization/

 

Suomeen rakennetaan kaksoisajattelu periaatteella sähköntuotantoa, valtio tukee sähköntuotannon varmuuskopiota tuulivoimalla, se ei vaan yksinkertaisesti toimi. Sijoittajille valtion tarjoama raha kelpaa, yhteiskunnalle se tuo tappioita.  –  Ei toiminut bolsevikkien hallinto, sen paremmin kuin hajota ja hallitse (divide et impera) -taktiikalla Rooman hallinto. Eri alueet usutettiin toistensa kimppuun keskushallinnon asemasta, EU:ssa tilanne kehittyy pikkuhiljaa samaan suuntaan.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu