Ahdistaako totuus, miljardit bisnesenkeleiden rysään ilmasta

"Huippututkijoiden tiukka arvio: Suomen on vähennettävä päästöjä jopa 100 prosentilla"

"Eri tieteenalojen asiantuntijoista koostuva ilmastopaneeli vaatii Suomelle nykyistä kunnianhimoisempaa ilmastopolitiikkaa. Suomen pitkän aikavälin päästötavoiteohjelma aiotaan saada valmiiksi jo tällä hallituskaudella." = Yle:n surullinen uutinen kertoo näiden yksittäisten "huippututkijoiden" tasosta. 

 

– Tässä nämä hallituksen nimittämät poliittiset huippututkijat, ilmastotieteilijät vaan puuttuu. Sääntelyjä, veronkorotuksia, rahaa ja vallankäyttöä, näitä tämä komissio nimittää ilmastotoimiksi. Kauhukuvat ja maailmanlopun uhka ovat näillä edunsaajilla välineinä bisneksessä, poliittisena päämääränä on kommunistinen katastrofi.

https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=0900908f8049a96b

 

Ilmastonmuutoksesta on selvityksiä oikeiden tutkijoiden toimesta  eikä politiikkaa ole sotkettu tutkimuksiin:

 

Ja yössä mielesi jos kauhistuu, niin pensaskin se karhuks muodostuu.” – "Nämä Shakespearen sanat Kesäyön unelmasta luonnehtivat hyvin tavallisten ihmisten ajatuksia ilmaston lämpenemisestä eli ilmastonmuutoksesta, perusteettomasta pelottelusta maailmanlopulla. Kuinka te saatoitte, tiedeihmiset, media, ympäristöjärjestöt, poliitikot, kaikki! Pitämällä keinotekoisesti hengissä yliampuviin tietokonemalleihin perustuvaa tulevaisuudenkuvaa te rapautitte kansalaisten luottamusta kriittiseen, itseään korjaavaan ja vapaaseen tieteeseen, joka oli ollut sivistyksemme kulmakivi viimeiset 500 vuotta. Parissa vuosikymmenessä ilmastouskontonne hukkasi ison osan renessanssin perintöä."

 

"Vuonna 2009 paljastunut Climategate-tietovuotoskandaali todisti, että erityisesti ilmastogurujen aggressiivinen sisäpiiri pyrki vilpillisin keinoin tukahduttamaan perinteisen tieteellisen väittelyn. Toukokuussa 2007 eräs tunnontuskiin tullut konspiraattori lähetti sisäpiiriläisille huolestuneen viestin: “Mitä jos ilmastonmuutos osoittautuukin vain vuosikymmeniä kestäneeksi luonnolliseksi vaihteluksi? Ne luultavasti tappavat meidät."

https://ilmastorealismia.blogspot.com/2015/01/ilmastoharhan-lyhyt-historia.html

 

Ei ole kiva olla ruumiskasan päällimmäinen.”

 

https://www.talouselama.fi/uutiset/suursijoittaja-fagernas-ja-kauhujen-aika/049be181-1527-3215-aeec-9bc3c930aa97 

Uutinen 7.11.2008: – "Viime vuoden elokuussa Fagernäs löi rahat yhteen kahden muun suursijoittajan Esa Karppisen ja Pertti Laineen kanssa. He perustivat näyttävästi Taaleritehtaan, joka tarjoutui hoitamaan Suomen vauraimman prosentin omaisuutta." 

 

Kaisa Hernberg: – "Toimin myös enkelisijoittana cleantech-alan startup-yrityksille. Vihreissä toimin puoluevaltuuskunnan puheenjohtajana. Syyskuusta 2017 presidentinvaalien loppuun 2018 toimin myös Vihreiden puoluesihteerin sijaisena. Sekä työssäni että politiikassa päätavoitteeni on edistää liiketoiminnallisten ratkaisujen kehittämistä ilmastonmuutoksen ja ympäristötuhojen torjuntaan. Ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin uhka, ja sen torjunta on valtava globaali liiketoimintamahdollisuus." 

 

– Ilmastotoiminta on valtava globaali bisnes, rahaa tulee kuin roskaa tukena valtiolta huuhaa bisneksen pyörittämiseen, vrt syöttötariffi tuulivoimalle.. Ja kaikki onkin harhaa vaan, ilmasto vaihtelee luonnollisesti vuosikymmenten aikana. Pelottaako totuus valheella ratsastavia bisnesenkeleitä. Kansan kärsivällisyydellä on rajansa.

 

Miksiköhän nämä huippututkijat eivät tehneet vertailuja Saksaan nähden, joka on viime vuodet aivan erityisellä vimmalla tehnyt vihreitä uudistuksia? Eivätkä myöskään "kiireen" vuoksi ehtineet laskea kustannuksia.

 Saksasta löytyy vastaus siihenkin, mitä tuo 100 % vähennys tarkoittaa tavalliselle kansalaiselle.

https://reason.com/blog/2018/06/18/germany-flops-on-climate-change-goals

 

"Lähtökohta oli, että investoijille haluttiin taata tietty sähkön hintataso ja varmistaa investoinnit, oli hinta sitten ylhäällä tai alhaalla. Ajateltiin enemmän takuuhintaa eikä sitä, mitä se maksaa valtiolle." (mielivaltaista ideologiaa, veronmaksajan piikkiin)

https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/energia/kerran-viela-tukisyopoksi-osoittautunut-syottotariffi-ei-mitaan-perimmaista-virhetta-tehty-6727814?utm_source=Teta_Aamukirje&utm_medium=email&utm_campaign=Teta_Aamukirje

 

Piiri pieni pyörii.. – Tehtiin ensin fiba, virhe, moka, mutta kun kansa maksaa niin eiköhän se vielä yhden "huippututkijoista" koostuvan komission kulut kestä.

 

"Fiban perustettiin joulukuussa 2010 noin 20 yksityishenkilön voimin. Perustajien joukossa oli muun muassa Juha Kurkinen ja Jari Ovaskainen. Finnish Business Angel Network eli FiBAN (mediassa usein myös Fiban) on suomalainen yksityisten enkelisijoittajien voittoatavoittelematon yhdistys ja yksi maailman suurimmista bisnesenkeliverkostoista.

 

"Yhdistyksen tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoitustoimintaa listaamattomiin yrityksiin, joilla on mahdollisuus kasvuun." 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Fiban

 

Minimi pääomalla perustettuja firmoja on tullut Suomeen syöttötariffi/takuuhinta lain jälkeen satoja tuulivoima lahkon uskoa ilmastonmuutoksessa "ilmaston lämpenemisen uhkaa" poistamaan.  – Esim: "TuuliWatti Oy on energiayhtiö St1 Oy:n ja S-ryhmän S-Voima Oy:n omistama teollisen tuulivoiman osakkuusyritys. S-Voiman omistavat SOK ja alueosuuskaupat. Vuonna 2009 perustettu yhtiö kehittää ja rakentaa tuulipuistoja maa-alueilla tähdäten lähivuosina merkittävän tuulivoimakapasiteetin rakentamiseen eri puolille Suomea."

http://www.tuulivoimayhdistys.fi/tietoa-meista/jasenet?pageNum=3

 

”Tuuliwatin kautta yli kaksi miljoonaa suomalaista [S-ryhmäläistä] omistaa kotimaista tuulivoimaa ja hyötyy siitä. Rahat kiertyvät kansantalouden hyväksi”, sanoo Tuuliwatin toimitusjohtaja Jari Suominen.

 

Vanha totuus on: "Mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei todellakaan ole totta." – Sähkölaskun nousu ja veronkorotukset ovat seurauksena ilmastotoiminta bisneksestä.

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu