Aika loppuu, portti lukossa ja hallitukselta avain hukassa.

Nyt panikoidaan ilmaston muuttumisesta, vaikka se on aina muuttunut ja muuttuu vielä meidän jälkeen, eikä rahallakaan kukaan saa maapallon ilmastoa mieleisekseen. Varmuuden estämiseksi Suomen hallitus harjoittaa vaatimukset ylittävää, liiallista normien asettamista, ohjeistusta, oma etu tukipolitiikkaa ja erilaisia lisämenettelyjä, kansallisella, alueellisella ja paikallisella tasolla. Tarkoituksena on saada maapallon ilmastonmuutos pysähtymään, niin kuin poliittinen ilmasto paneeli esittää, (näihin tilaisuuksiin ei pääse kuin jäsenkortilla). Manipuloituja tuloksia hyväksi käyttämällä muka päästään tavoiteltuihin päämääriin, joita ovat mahdollisimman suuri rahallinen hyöty itselle ja puolueelle. Kansallista omaisuutta myydään pilkkahinnalla ulos, valtion väkivaltakoneisto lukee lakia kuin piru raamattua, hyväksyy kaavojen suunnitelmat ja pakkolunastaa maapohjaa sijoittajien tarpeita varten. Näin sujuu meillä tuulivoimaloiden rakentaminen maapallon ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi.  – Tänne rakennetaan maalle puolta suurempia tuulivoimaloita ns. "tuulipuistoihin" mitä muualla maailmassa (ei kuitenkaan lähellekään Helsinkiä), kun kerran arktiset alueet kärsivät puolta enemmän ilmaston lämpenemisestä.

 

Entä haitat, ei sellaisia tunneta, näin ministerien voimalla väitetään.

Mutta kun poliitikot eivät ole tiedemiehiä eikä -naisia. Nyt ilmasto kylmenee, ja arvaa harmittiko.

https://

 

"Tiede ei tiedä turvallista etäisyyttä tuulivoimaloihin"

 

"Professori Mariana Alves-Pereira Portugalista oli Suomen Uutisten haastateltavana syyskuun alkupuolella. Hän kertoi matalataajuisen melun ja infraäänialtistuksen vaikutuksesta terveyteen, ensimmäisistä oireista sekä lääketieteellisistä testeistä, joilla altistuminen on todettavissa."

 

"Viranomaiset eivät tunnusta tilannetta ongelmaksi, joten sairastuneelle ei tehdä lääketieteellisiä kokeita, joilla hän voisi todistaa olevansa sairas.

 

– Se on kuin noidankehä, Alves-Pereira kuvaa ja jatkaa: – Mutta jos joku diagnosoidaan luulosairaaksi, tarvitaan testejä. Se pitää osoittaa testein!

 

– Vaikka lääkärikunnasta tuntuisi, että nämä ihmiset voivat ehkä olla luulosairaita, se pitää osoittaa testein. Suomessa puhutaan luulotaudista, muualla psykosomaattisista sairauksista tai nosebo-effektistä. Jos tieteessä väitetään mitään tällaista, se pitää todistaa testein. Missä lääkärikunta siis menee? professori Alves-Pereira kysyy."

 

https://syte.fi/2018/10/07/tiede-ei-tieda-turvallista-etaisyytta-tuulivoimaloihin/  

Professor Mariana Alves-Pereira explains vibroacoustic disease. Video, YouTube. Saatavilla: https://www.youtube.com/watch?v=M83SReL9WrI  

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu